NAJLJEPŠA VIJEST

Antonija Mišura Sandrić rodila: 'Bože dragi, hvala ti na curici'

04.02.2020 u 13:02

Bionic
Reading

Domaća najpoznatija i kako mnogi govore, najljepša košarkašica, donijela je na svijet prvo dijete u Općoj bolnici u rodnom gradu Šibeniku. Presretni suprug, košarkaš Marko Sandrić i ona djevojčici su dali ime Tara

Veliku vijest u svojoj obitelji košarkašica je podijelila na društvenoj mreži. 'Došla nam je naša princeza Tara, teška 3960 kg, a duga 52 cm. Bože dragi, hvala ti na našoj curici', napisala je kraj fotografije curice presretna Antonija Mišura Sandrić, a čestitke pljušte sa svih strana.

Preko Instagrama je otkrila i vijest da je u drugom stanju. Objavila je fotografiju na kojoj s Markom pozira, a u ruci drži fotografije s ultrazvuka. 'Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka', tada je poručila Antonija.

Antonija je više puta izjavila i da joj je Marko najbolji prijatelj. Njihova ljubav planula je prije više od 15 godina. Vjenčali su se nakon deset godina veze 2015. godine u katedrali sv. Jakova u Šibeniku. Premda ne žive u Šibeniku, u rodnom gradu im se rodila i kćer.

Antoniju nazivaju jednom od najljepših sportašica svijeta. Na Mediteranskim igrama u Pescari 2009. izabrana je za najljepšu sportašicu Mediteranskih igara, a na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. poznati američki portal Bleacher Report izabrao ju je za najljepšu sportašicu Olimpijskih igara.