IZGLEDA ODLIČNO

Prije tri mjeseca rodila je kćer Taru: Nasmijana Antonija Mišura Sandrić ne krije da joj majčinstvo itekako godi

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 04.05.2020 10:49
  • Objavljeno 04.05.2020 u 10:06
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Duško Jaramaz

Nazivaju je jednom od najljepših hrvatskih, ali i svjetskih sportašica i tu titulu s punim pravom nosi. Lijepa Šibenčanka jedva je dočekala ukidanje mjera zbog pandemije koronavirusa, a prvo što je ova novopečena majka napravila bio je posjet kozmetičkom salonu u rodnom gradu

Prije točno tri mjeseca košarkašica Antonija Mišura Sandrić pohvalila se na svom profilu na društvenoj mreži kako je u Općoj bolnici u rodnom Šibeniku rodila djevojčicu. 'Došla nam je naša princeza Tara, teška 3960 kg, a duga 52 cm. Bože dragi, hvala ti na našoj curici', napisala je tada kraj fotografije curice presretna Antonija Mišura Sandrić.

Svoje prvo dijete, kćerkicu Taru, dobila je u braku s košarkašem Markom Sandrićem. Njihova ljubav planula je prije više od 15 godina, da bi nakon točno deset godina veze, 2015. godine, u katedrali sv. Jakova u Šibeniku istu ozakonili.

  • +10
  • +7

Zgodna Antonija Mišura nije propustila otvaranje kozmetičkog salona u Šibeniku

Izvor: Pixsell / Autor: Duško Jaramaz

Iako je u potpunosti posvećena svojoj djevojčici, lijepa košarkašica, kojom s pravom nazivaju jednom od najljepših svjetskih sportašica, ipak je jedva dočekala ukidanje mjera i otvaranje kozmetičkih salona. Antonija Mišura Sandrić požurila je u svoj omiljeni salon u rodnom Šibeniku, gdje se odmah prepustila pojedinim tretmanima, ali, naravno, uz mjere predostrožnosti, koja je uključivala i zaštitnu masku za lice.