ANTONIJA MIŠURA SANDRIĆ

Najljepša hrvatska košarkašica sve je raznježila novom fotografijom: 'Zar ovo nije predivno vidjeti i osjetiti'

17.10.2020 u 21:07

Bionic
Reading

Nakon što je u veljači po prvi put iskusila čari majčinstva, poznata šibenska košarkašica Antonija Mišura Sandrić novom je fotografijom na Instagramu još jednom potvrdila koliko uživa u svojoj ulozi majke malenoj djevojčici imena Tara

Jedna od najljepših sportašica svijeta, kako su ju svojedobno nazivali, ovoga kolovoza sa suprugom Mariom Sandrićem na petu godišnjicu braka krstila je svoju kćerkicu, a da itekako uživa u majčinstvu dokazala je novom fotografijom progovorivši o dojenju.

'Mislim da je dojenje najljepši dio majčinstva. Meni osobno je to predivno i nikad nisam imala problem u javnosti dojiti ili se sakrivati, naravno uvijek uz dozu pristojnosti među ljudima. Ali, zar ovo nije predivno vidjeti i osjetiti', napisala je poznata Šibenčanka ispod fotografije na kojoj doji svoju mezimicu.

'Definitivno najljepši osjećaj' i 'Najdivniji period majčinstva' samo su neki od komentara upućeni našoj lijepoj košarkašici koja je sa dugogodišnjim dečkom Markom Sandrićem u braćnu luku uplovila 2015. godine u šibenskoj katedrali sv, Jakova, a na Instagramu je prošle godine otkrila kako očekuje prinovu.