MNOGI SU SE POISTOVJETILI

Anja Alavanja nasmijala javnost videom ljetnog odmora s jednogodišnjakom: 'Opet dolazimo do onoga koliko su muškarci povlašteni rod'

28.07.2022 u 19:53

Bionic
Reading

Voditeljica, novinarka i urednica Anja Alavanja Viljevac često javnost nasmijava svojim objavama na račun majčinstva te pokazuje kako zaista izgleda taj dio njezina života, bez previše uljepšavanja i preuveličavanja. Ovoga puta kreirala je video s kojim su se poistovjetile brojne njezine pratiteljice

U svojoj novoj objavi na Instagramu, Anja Alavanja Viljevac pokušala je kroz nekoliko sekundi videa pokazati kako zapravo izgleda odmor nje, supruga i jednogodišnjeg sina Dana.

Aktivan dječak mami i tati zadaje brojne muke te je njihovo ljeto daleko od mirnog i staloženog.

Ipak, čini se da kao i u svim obiteljima, tate pronađu nekoliko minuta predaha u danu, dok s mamama to nije slučaj.

'Je li i kod vas ovako? Uz svu volju muža moga, činjenica je da postoje faze kad su slijepljeni uz mame, i opet dolazimo do onoga koliko su muškarci povlašteni rod', poručila je poznata voditeljica, urednica i novinarka ispod svoje objave na kojoj se jasno vidi kako je trčkarala za sinčićem, hranila mališana, a potom u akciji ispijala i svoju jako željenu kavu.

Za to vrijeme njezin je suprug Vedran uspio osvježiti u bazenu, odspavati u hladovini te u miru pojesti doručak i popiti kavu.

'Surova realnost', 'Kod nas je sve isto', 'Isto isto', 'Ovo je živa istina', redali su se komentari mladih mama koje pozorno prate sve Anjine objave.