uvijek joj je zabavno

Anja Alavanja Viljevac ima novu anegdotu, ovoga puta o snimanju za Instagram: 'Kaže gospođa u prolazu prezrivo...'

10.08.2022 u 09:58

Bionic
Reading

Živimo u vremenu kada su fotografije bitnije nego ikada. Fotografija je definitivno bitna mnogima nas, bilo zbog lajkova i objave istih, ili zbog trenutaka kojeg doslovno možemo zamrznuti. Poznato televizijsko lice, Anja Alavanja Viljevac opisala je što je doživjela dok je htjela uhvatiti njoj važan prizor

Godišnji odmori su u punom jeku, zagrebačka metropola se ispraznila, a brojni poznati svakodnevno uveseljavaju svoje pratitelje na društvenim mrežama svojim dogodovštinama. Anja Alavanja Viljevac već je dulje vrijeme na Jadranu, a osim (najčešće) epizoda sa svojim sinovima pokazala je i super liniju u kupaćem kostimu. No zadnje snimanje je obilježeno simpatičnom situacijom s nepoznatom ženom.

'Kaže gospođa u prolazu prezrivo: 'A vidi njih, sigurno se snimaju za instagram, mora se znati gdje su, što su'. Mislim si ja, pa gospođa je u pravu, pa zamisli da netko pomisli da se kuham u Zagrebu. U, ova fotka ide brzo na instagram', opisala je voditeljica svoj susret na plaži.

Osim nekoliko svojih, nije odoljela ne pokazati još jednu video snimku svoj najmlađeg dječaka, Dana koji se penje po stubištu. 'Najdraža popodnevna zabava. Naravimo sigurno deset puta gore dolje, do trećeg kata. Suosjeća li tko sa mnom?', upitala je voditeljica svoje pratitelje.

  • +3
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX