NICOLE POTURALSKI

Angelina Jolie navodno ne krije bijes što je Brad Pitt svoju novu djevojku doveo u njihov dvorac

07.09.2020 u 10:45

Bionic
Reading

Da joj itekako godi pozornost koju je dobila otkako je u vezi s Bradom Pittom, Nicole Poturalski dala je jasno do znanja najnovijom objavom na Instagramu, pozirajući samouvjereno na zelenoj livadi i ne skidajući osmijeh s lica, koji se zasigurno nije svidio bivšoj supruzi njezina novog odabranika

27-godišnja manekenka na svom je Instagram profilu, koji iz dana u dan dobija sve više pratitelja, objavila najnoviju fotografiju, za koju je dobila pregršt komplimenata. Na njoj Nicole Poturalski sjedi na zelenoj livadi u kupaćim gaćicama visokog struka dok je gornji dio improvizirala vežući Fendijevu maramu oko grudi.

Kosu je raspustila da joj pada po ramenima i na lice nabacila široki osmijeh, kojim kao da je poručila bivšoj supruzi Brada Pitta, Angelini Jolie, kako ju zabavlja cijela ova situacija.

Naime, svjetski su se mediji raspisali kako je Angelina Jolie bijesna na Brada Pitta jer je svoju novu djevojku, 27-godišnju Nicole Poturalski odveo u njihov dvorac u Francuskoj, isti onaj u kojem su njih dvoje svojedobno i ozakonili svoju vezu. Brad Pitt prošlog je mjeseca svoju novu djevojku odveo na romantični odmor u dvorac Miraval u Francuskoj.

Ono što je, navodno, Angelinu najviše razbjesnilo je što ju je tamo doveo u vrijeme kada bi, da su još uvijek u braku, njih dvoje proslavili šestu godišnjicu braka.

'Angie je bijesna i bez riječi da joj je Brad mogao takvo nešto učiniti. Nadala se da će nakon ljeta kojeg su proveli u svađi napokon smiriti strasti, no sada je sve to palo u vodu. Izbacilo ju je iz takta što on tako javno prešetava svoju novu djevojku po Europi, umjesto da sve to drži podalje od javnosti. Činjenica da ju je odveo u dom u kojem se vjenčao s njom je neprimjereno', otkrio je izvor blizak Angelini Jolie.