GDJE JE NICOLE?

Nakon što je javnost doznala da je njegova nova djevojka još uvijek u braku, Brad Pitt na aerodromu snimljen sam

31.08.2020 u 12:53

Bionic
Reading

Ni kiša nije smetala holivudskom zavodniku tijekom nedjelje u Francuskoj, kada je snimljen prilikom izlaska iz privatnog aviona na pariškom aerodromu. Sa zaštitnom maskom na licu, skrivajući se ispod šešira i sunčanih naočala, od paparazza su ga pokušali kišobranima zaštititi djelatnici aerodroma

56-godišnji Brad Pitt snimljen je po izlasku iz privatnog aviona na aerodromu Paris Charles de Gaulle, skriven iza zaštitne maske i sunčanih naočala, kako s prepunom torbom odlazi prema automobilu koji ga čeka. Djelatnici aerodroma paparazzima su odlučili otežati posao, pa su kišobrane posložili tako da holivudskog zavodnika zaštite od kiše, ali i teleobjektiva.

Pretpostavlja se kako je Pitt na Charles de Gaulle aerodrom stigao s juga Francuske, gdje je četiri dana proveo sa svojom novom djevojkom, a prilikom izlaska iz aviona ubrzano se uputio prema parkiranom automobilu. Svjetski mediji pišu kako je nakon svega holivudski zavodnik napustio Pariz.

Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ono što je svima zapelo za oko je da je ovoga puta bio sam, bez svoje nove djevojke, 27-godišnje Nicole Poturalski i to netom nakon što je javnost doznala da je lijepa manekenka još uvijek u braku. Znatiželjna javnost doznala je kako je njezin suprug 68-godišnji Roland Mary, koji nije niti najmanje ljubomoran na holivudskog zavodnika i koji, navodno, s Nicole, s kojom je u braku već osam godina, ima 'otvoreni brak'.

Navodno je lijepa Nicole Brada Pitta upoznala upravo u restoranu svog supruga u Berlinu, a 68-godišnjaku je to četvrti brak. Manekenka je s glumcem snimljena još u srijedu, kada su sletjeli na aerodrom Le Castellet, nedaleko od Marseilla u njegovom privatnom avionu, nakon čega su se uputili prema Cheateau Miraval, imanju vrijednom 50 milijuna funti gdje je ozakonjena njegova vea s bivšom suprugom Angelinom Jolie, a koja je još uvijek u zajedničkom vlasništvu.

Inače, par se navodno upoznao prije godinu dana, a već u studenom, samo tri mjeseca nakon upoznavanja, Nicole je šest tjedana provela u Los Angelesu. Sve je kulminiralo njezinim odlaskom na koncert repera Kanye Westa u Hollywood Bowlu, a sada se doznalo da joj je društvo pravio upravo Pitt.