sasvim iskreno

Andrea Šušnjara: 'Veće sam muško od pola svojih prijatelja i bivših dečki'

15.11.2017 u 06:59

Bionic
Reading

Pjevačica Magazina zarazila je publiku svojom energičnošću i optimizmom. Andrea Šušnjara za tportal je progovorila o ljubavi, solo karijeri, a osvrnula se i na kritike modnih stilista, na čijoj se meti često nalazi

Ima li što novog u vašem životu? U zadnje vrijeme pisalo se da imate novog dečka.

Ništa se posebno ne događa. Godinu i pol soliram. Odrađujem nastupe s Magazinom, snimam pjesme. Nema u mom životu apsolutno nikakvih pikanterija. Pomalo sam dosadna! (smijeh) Stvar je u tome što je osoba za koju se pisalo da smo u vezi kao i ja u branši, bavimo se javnim poslom, a najbolji smo prijatelji i puno vremena provodimo zajedno. Isprva smo se pitali hoćemo li se fotografirati skupa, pa nismo jer smo pretpostavili da će to izaći u medijima. Međutim kako smo se više puta slikali, a ništa nije izlazilo, odlučili smo nastaviti lumpovati, izlaziti, ali i fotografirati se pa je nakon godinu dana druženja to na kraju ipak izašlo. (smijeh) Naravno da mi to ne smeta, ne smeta ni njemu, pa smo se svi skupa dobro našalili na svoj račun i već mjesec dana cijelo naše društvo zafrkava nas zbog toga.

Kakav bi vas muškarac mogao privući?

Sada, što sam starija i samostalnija, budući da živim sama, ne znam bih li opet ušla u neku vezu tek tako, kao što sam to činila dok sam bila mlađa. Problem je u tome što sam javna osoba i što muškarci imaju određenu percepciju o meni pa je sve površno, odnosno taj njihov pristup meni.

Koji vam je najgori ulet što ste ga imali?

Ma najgori mi je ulet: 'Jesi li ti ona što pjeva?' Ne znam što muškarci zamišljaju u svojoj glavi i zašto imaju otpor prema tome čime se bavim, ali u godinu i pol nisam upoznala nikog kvalitetnog da bih pomislila: to bi mi mogao biti dečko. Nekako kao da bolje prolazim kod žena nego kod muškaraca. Uvijek su mi žene u prvim redovima. (smijeh)

Ne fali vam ljubav?

Ne, ja sam baš tip osobe koja je samostalna i ne podnosim muški ego, jer većina muškarca smatra da žene trebaju biti inferiorne, domaćice, kućanice. E ja nisam takav tip, ja sam veće muško od pola svojih prijatelja i bivših dečki!

#Nedelisce #Cakovec VIDIMO SE SUTRA 🤗😘

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

Kako biste opisali svoj stil?

Privatno odijevam ono što mi je udobno, casual ili sportski. Stalno nekamo žurim pa ne posvećujem previše pažnje svom izgledu. Pomalo me to čak i zamara! S druge strane moram uvijek biti sređena od glave do pete kada je u pitanju posao kojim se bavim.

Kakvi su planovi grupe Magazin za ovu jesen i zimu?

Trenutno snimamo, radimo na novoj pjesmi. Imamo dogovor s Tončijem da nam je dosta dvije pjesme godišnje jer nam je Magazin konstanta na estradi i nije potrebno da izbacimo ne znam koliko pjesama godišnje. Zadnja koju smo izbacili, 'Žena, a ne broj', dobro je prošla. Moram priznati da je meni jako dobro došla mala promjena, novi zvuk. Imam 30 godina, već sam dugo godina u grupi Magazin, publika je odrasla s nama - tako da smo stvarno napravili dobar posao. Pjesma je preslušana pet milijuna puta, što je stvarno velik broj. Imali smo nakon što smo je predstavili dosta nastupa pa nismo žurili s novom pjesmom. No već postoji nova. Tonči je napravio melodiju, sad će Vjekoslava raditi tekst pa ćemo je snimiti za mjesec dana, ali ne znam hoćemo li je izbaciti prije ili poslije Nove godine.

  • +3
Andrea Šušnjara Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Sanjate li o solo karijeri ili ste posve zadovoljni u Magazinu?

Još malo pa će biti osam godina kako sam postala pjevačica Magazina i uopće nisam razmišljala o solo karijeri. U Magazinu su odnosi isti kao u velikoj skladnoj obitelji i super nam je. Obožavam i Keka i Željka i super se slažemo. Mislim da se to vidi i po koncertima jer se i na bini zafrkavamo i radimo spačke.

Proteklog vikenda ste u Frankfurtu nastupili na Hrvatskoj noći, a pjevali ste u dva sata ujutro. Noć prije ste doputovali s gaže. Tempo vam je dosta naporan. Kako se odmarate, punite baterije?

Noćima ne spavam kako treba, a kad radim, onda ne spavam ni danima jer sam stalno na putu. Dva dana kad sam doma odmaram se uz svog mopsića Koka i idemo u šetnje uz more dva puta dnevno, čime održavam kondiciju. Moram priznati da mi mama puno pomaže. Kad sam na nastupima, ona mi čuva psa, nešto mi skuha, opere, pomogne, tako da mi je život puno lakši.

😘

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on