na premijeri filma

Anđa Marić ne prestaje oduševljavati, a posljednjim videom je nadmašila samu sebe

17.07.2022 u 21:53

Bionic
Reading

Anđa je sinoć bila na premijeri filma Anđela Jurkasa u Zagrebu na Ljetnoj pozornici kina Tuškanac, a kako bi pogledala film, morala je 'pobijediti' sedamdesetak stepenica

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić nakon duge i teške borbe s multiplom sklerozom nedavno je napravila prve samostalne korake, a na premijeri filma Anđela Jurkasa "4:2" napravila je pravi pothvat kada se uz pomoć prijatelja popela stepenicama

Naime, Anđa je sinoć bila na premijeri spomenutog filma u Zagrebu na Ljetnoj pozornici kina Tuškanac, a kako bi pogledala film, morala je pobijediti sedamdesetak stepenica.

Anđa je na Instagramu objavila video na kojemu se vidi kako se penje na pozornicu uz pomoć štake, a dodatno joj je pomagao i prijatelj.

Podsjetimo, liječnici su joj prognozirali da će biti u kolicima još 2014. godine. Ipak, Anđa je u travnju ove godine napravila veliki pomak i sama krenula hodati uz malu pomoć štaka.

Pjevačica bivšega rock sastava ‘Flare‘ aktivno govori o borbi s opakom bolesti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Oduševljeni pratitelji obasuli su Anđu pozitivnim komentarima, a među njima našli su se i Lejla Filipović, Neven Ciganović i Davor Grgin.

"Bravooo, grlim jako", napisala je Lejla Filipović.

"Obožavanje", komentirao je Neven Ciganović, dok je Davor Grgin zalijepio srce ispod objave.