HUMANITARNI KONCERT

Ana Rucner očarala monegaškog princa

30.06.2017 u 11:41

Bionic
Reading

Naša poznata čelistica često je humanitarno angažirana na domaćem terenu, a nedavno je sudjelovala u humanitarnom događanju izvan Hrvatske - održala je koncert u Monacu, gdje je uživala u društvu princa Alberta II. Za tportal je ispričala sve o susretu s njime

'Nisam prvi put nastupala u Monacu, jako volim ovaj grad i bila sam uistinu ponosna zbog poziva na ovo humanitarno događanje. Kad god mogu, pomažem, pa i izvan granica naše zemlje. Na nastupu sam imala ogromne video wallove na kojima su se prikazivali spotovi i uz koje sam pričala o Hrvatskoj i njezinim prirodnim i kulturnim ljepotama. No najveći pljesak dobio je slavonski ples drmeš, princ Albert je bio oduševljen, ustao je a za njim cijela dvorana i to je bio nevjerojatan osjećaj. Svima se jako svidjela hrvatska glazba. Kroz deset pjesama predstavila sam razne krajeve Hrvatske, putem glazbe i slike. Nakon koncerta mi je čestitao i rekao da sam sjajno predstavila svoju zemlju', ispričala nam je Ana Rucner.

Otkrila je i kakav je dojam na nju ostavio Princ Albert II.

'Vrlo je vrlo jednostavan čovjek, pristupačan i šarmantan. Nakon koncerta mi je čestitao i bila mi je čast upoznati ga. Odličan je spoj moći pomoći, predstaviti svoju zemlju i upoznati čovjeka poput njega. Bila sam jako ponosna zbog prilike koju sam dobila i mogućnosti da predstavim svoju zemlju u najljepšem svjetlu', kaže čelistica.

Monaco Desease Power, humanitarna zaklada iz Monaca, povodom 10-godišnjice je na aukciji, na kojoj je nastupala Ana Rucner, u Monaco Yacht clubu prikupila 300.000 eura za nadogradnju rehabilitacijske kuće za djecu i odrasle. Na aukciju su došli najutjecajniji poslovnjaci iz Monaca s Princom Albertom II. koji je počasni član te vladine humanitarne organizacije.