veliko divljenje

Ana Rucner otkrila na kojem se mjestu osjeća posebno

30.05.2017 u 19:28

Bionic
Reading

Za potrebe snimanja spota za pjesmu 'I Will Follow Him', koju je Ana Rucner obradila sa zborom časnih sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog iz Zagreba, cijela ekipa na kratko je preselila na otok Pag. Stoljetne masline u Lunu, kao i plaže Caska i Ručica, bile su idealne što za fotografiranje, što za samo snimanje bajkovitog spota

Pjesma 'I Will Follow Him', iz filma 'Redovnice nastupaju', nakon dugo godina oživjela je ponovno violončelistica Ana Rucner u suradnji sa zborom časnih sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog iz Zagreba, a nedavno je za istu snimljen i spot.

  • +6
Ana Rucner snimanje spota na otoku Pagu Izvor: Promo fotografije / Autor: Jakov Baričić

Jedinstvena prirodna kulisa drevnog maslinika u Lunu na otoku Pagu, gdje obitava 80 tisuća stoljetnih maslina, vjerno je prenijela emocije pjesme, a zvuk Aninog violončela savršeno se stopio s glasovima časnih. Osim u spomenutom masliniku, dio spota sniman je i iznad plaže Ručica u mjestu Metajna.

'Već godinama ljetujem na otoku Pagu i vrlo često svratim u lunske maslinike. Ovo mjesto je doista posebno i osjećam veliko divljenje prema tim maslinama, koje su se uspjele održati stotinama godina. Najstarija među njima djeluje gotovo nestvarno i baš smo nju odabrali za snimanje spota. Sretna sam što se u ovom spotu spojilo nekoliko elemenata - meni toliko važna vjera i bezuvjetna ljubav, pregršt pozitivne energije, časne i pjesma posvećena Isusu te lunski maslinik kao posebno mjesto', rekla je Ana Rucner, koja je ujedno i autorica spota.

Ana Rucner - I Will Follow Him Autor: Youtube