velika obljetnica

Poznata splitska glumica proslavila desetu godišnjicu braka: Prvi put pokazala slike vjenčanja iz Vegasa

27.08.2022 u 09:47

Bionic
Reading

Jedna od onih Hrvatica koja je svoju ljubav ovjekovječila u Las Vegasu je glumica Ana Maras Harmander. Od tada je prošlo deset godina, a poznata Splićanka sada je pokazala kako je točno izgledao taj dan

Desetu godišnjicu braka glumica Ana Maras Harmander obilježila je na društvenim mrežama fotografijama s vjenčanja koje još nismo imali priliku vidjeti.

Glumica je pronašla fotografije iz Las Vegasa gdje se udala 12. kolovoza 2012. za Šveđanina Johna Harmandera. Na sebi je tada imala mini ružičastu haljinicu i vrtoglavo visoke crne sandale, a par je djelovao zaljubljeno do ušiju.

Nekoliko dana nakon toga u Splitu su organizirali svadbu za pamćenje, a tom prigodom glumica je zabljesnula u bijeloj vjenčanici golih leđa. Slavlje je trajalo dugo u noć, a par je sve ovjekovječio na terasu hotela dok je trajao vatromet njima u čast.

Otkako je u braku sa Šveđaninom, Ana živi na relaciji Zagreb- Stockholm, a o svom životu na sjeveru nedavno je kazala da joj je dugo trebalo da se na to privikne. 'Iako sam deset godina u Švedskoj, trebalo mi je tri, četiri godine, da ih zavolim', rekla je pa dodala da joj se sviđa što Šveđani nisu okrenuti prošlosti već ih zanima samo budućnost.