predah od obaveza

Mia Dimšić i Ana Maras Harmander napustile Hrvatsku, a odabrale su istu destinaciju

02.11.2021 u 11:47

Bionic
Reading

Užurbana turistička sezona je minula i stigao je puno mirniji, jesenski tempo koji je idealan za putovanja. To godišnje doba, osobito listopad, vrhunac je sezone hrane i vina u Italiji. To je vrijeme tartufa, gljiva, kestena, čokolade, kao i vrijeme berbe u vinogradima. U čarima te zemlje ovih dana uživaju Mia Dimšić i Ana Maras Harmander

Za jesensko putovanje u Italiju nedavno su se odlučili Damir Kedžo i Anja Alavanja Viljevac, a dvije dame u tamošnjim ljepotama guštaju trenutno pokazujući to, naravno i svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Listopad i studeni su mjeseci izvan turističke sezone u Italiji, što znači da je odličan trenutak za upijanje kulturnih sadržaja bez neprestanih gužvi. Miljenica publike Mia Dimšić odlučila se upravo u vrijeme krenuti tamo. Posjetila je Toskanu, a u najnovijoj objavi je otkrila da se trenutno nalazi u Firenzi. Mlada osječka kantautorica opušta se uz talijanske delicije i razgledavanju znamenitosti, a sve bilježi i fotografijama s mobitelom. Nije poznato tko joj ondje pravi društvo.

Glumica Ana Maras Harmander kraj svojih je destinacija ukucala Duomo di Como i Lago Di Garda. 'Danas je kišilo kao da neće nikada stati, ali kao i uvijek, poslije kiše dolazi sunce! Koliko je Čudesan ovaj svijet! Koliko ljepote na svakom kutku planeta Zemlja', opisala je jednu od posljednjih objava. U Italiji uživa sa suprugom i sinom.

  • +4
Ana Maras Harmander Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

U Italiji je i Karmela Vukov Colić. Podsjetimo, 2017. je u Padovi bila na usavršavanju talijanskog jezika, a u tu zemlju se zaljubila kad se početkom devedesetih zaputila u Rim – čuvati djecu i učiti jezik.