DALEKO OD GUŽVE

Sve više Hrvata bira odmor u planinama: Pogledajte gdje i kako sada uživa Ana Gruica Uglešić

08.08.2022 u 11:31

Bionic
Reading

Splitska glumica i zaljubljenica u fitness Ana Gruica Uglešić s voljenim je suprugom Boranom Uglešićem otputovala u Italiju, a nakon kratkog opuštanja u Firenci par se uputio u planine gdje provode aktivnije dio ljetovanja

Kombinacija odmora u romantičnim talijanskim gradovima, a potom u planinama za Anu Gruicu Uglešić nisu ništa novo. Splitska glumica i instruktorica fitnesa sa suprugom Boranom Uglešićem već je nekoliko puta birala ovu kombinaciju tijekom ljetnog odmora, kada je na Jadranu nevjerojatna gužva.

Par je prije nekoliko dana otputovao u Firencu, gdje su uživali u sjajnim restoranima, ugodnim noćnim šetnjama gradom i dobro shoppingu. Nakon toga uputili su se nešto sjevernije, u Merano. Tamo provode aktivniji dio odmora, a sve je fotografijama pokazala Gruica na svom Instagram profilu.

Lijepa Ana fotografirala se u planinskom zavičaju i pokazala da s Boranom biciklira. Za tu prigodu uvukla se u pripijeno sportsko odijelo boje kože koje je istaknulo njezinu sjajnu figuru. Budući da je na sebi nosila top, do izražaja su posebno došli njezini trbušnjaci.

Vožnja biciklima u podnožju talijanskih planina, svjež zrak, zeleno okruženje i mir koji su doživjeli, bračni je par pokušao dočarati videom na Instagram Storyjima.

Inače Gruica i Uglešić nisu jedini koji ljeti biraju ovakav oblik odmora. Sve više naših zvijezda ljeti bježi u ugodnije ozračje. Nedavno smo u talijanskim Dolomitima mogli vidjeti obitelj Gojić-Mikić, a supružnici Nevena Rendeli i Mak Vejzović redovito odlaze u planine opustiti se od stresnog poslovnog dijela godine te aktivnog života s troje male djece.