AKTIVAN ODMOR

Poput profesionalne tenisačice: Ana Gruica pokazala kako se dotjerala za meč sa suprugom

13.08.2022 u 15:13

Bionic
Reading

Odmor u planinama u Italiji supružnici Uglešić provode aktivno. Ana Gruica posljednjih nam dana pokazuje kako izgleda njezin godišnji odmor s Boranom Uglešićem, a nakon planinarenja i biciklizma red je došao na tenis

Nakon što nam je pokazala kako uživaju uz bazen luksuznog resorta u talijanskim planinama u mjestu Merano, splitska glumica Ana Gruica otkrila je kroz još nekoliko fotografija na Instagramu kako provodi godišnji odmor.

Ana je u Italiju otišla s voljenim suprugom Boranom Uglešićem, a tamo su nakon Firence otišli na aktivni godišnji u planine. U vrlo ugodnim vremenskim uvjetima supružnici uživaju u sportskim aktivnostima svaki dan. Voze bicikle, šeću, planinare, plivaju ali i igraju tenis.

Ana priznaje da nije najbolja u ovom posljednjem, ali da njezin suprug ima mnogo strpljenja pri davanju uputa.

'(Pre)ozbiljno shvatila zadatak. Pala je i prva tennis opravica. Žele će mi biti presretan! A posebne pohvale mom #vacation treneru za mentalnu izdržljivost, koji mi je zbog specifičnosti našeg odnosa, na vrlo suptilan način morao davati upute', napisala je Gruica dok je pozirala u teniskom kompletiću.

Nabavila je bijelu suknjicu i top koji je izrazi njezin seksepil. Uz to se ukrasila teniskom šiltericom i sunčanim naočalama u bijeloj boji.

Cjelokupni dojam kod mnogih je izazvao samo komentare pohvale, a Ana je zaista izgledala kao da je na snimanju za luksuznu sportsku odjeću.

Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic / CROPIX