PROŽIVLJAVA PAKAO

Alec Baldwin se prvi put nakon stravične tragedije oglasio na Twitteru: 'Nema riječi kojima bih mogao izraziti šok i tugu'

22.10.2021 u 18:08

Bionic
Reading

Glumac se na Twitteru oglasio prvi put nakon tragedije u kojoj je ubijena snimateljica Halyna Hutchins i ranjen redatelj Joel Souza na setu filma u Novom Meksiku

'Nema riječi kojima bih mogao izraziti šok i tugu nakon tragične nesreće u kojoj je život izgubila Halyna Hutchins, supruga, majka i naša cijenjena kolegica. Surađujem s policijom kako bismo utvrdili kako se točno ova tragedija dogodila', piše u prvoj objavi Alec Baldwin.

U drugoj na svom Twitter profilu dodaje: 'U kontaktu sam s njezinim suprugom te sam mu ponudio podršku'.

Policija je odmah započela istragu tijekom koje je ispitan i Baldwin, a društvenim mrežama počele su kolati i fotografije shrvanog glumca koje su nastale nedugo nakon tragedije. Baldwin se odmah nakon što je pištoljem ubio snimateljicu i ranio redatelja, zapitao kako su mu mogli dati 'vrući pištolj', tj. vatreno oružje napunjeno pravim streljivom.

  • +3
Alec Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Matt Agudo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Produkcija filma koji je režirao Souza, a Baldwin producirao i glumio u njemu, zaustavljena je i snimanje će biti nastavljeno idućega mjeseca.

  • +2
Alec i Hilaria Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia