Kakav luksuz

Adriana Ćaleta Car pokazala kako je svog Duju uskladila sa sobom za dan ljubavi: Fanovi su oduševljeni i pišu im kako su 'najdivniji'

15.02.2023 u 20:20

Bionic
Reading

Iza nas je Valentinovo koje vole i Hrvati. Mnogi su jučer bili u romantičnom raspoloženju, a među njima su naravno i naši poznati. Tako je influencerica i supruga Duje Ćalete-Cara, našeg nogometaša objavila njihov valentinovski 'look'

Model i magistra prava rodom iz Dubrovnika Adriana Ćaleta-Car djevojački Đurđević nerijetko oduševljava svojim modnim kombinacijama i praćenju trendova. Brojne dame prate njen stil na društvenim mrežama na kojima je mlada mama vrlo aktivna.

I kad pozira sa svojim Dujom pazi na svki detalj i uvijek su besprijekorno skockani i modno upareni. Takvi su naravno bili i na Dan zaljubljenih. Dubrovkinja je ranije izjavila da na objave na Instagramu 'gleda kao dnevnik ili look dana, kad iz kave ili šetnje nastane fotografija, a ne kao posao'.

Podsjetimo, par je u kolovozu 2021. godine dobio sinčića Maura. Adriana je ranije izjavila da trudnoća nije bila neplanirana tako da su se ona i nogometaš jako razveselili kad su za nju doznali. Par se zaručio nakon višegodišnje veze, a prije nego je sin došao na svijet, organiziralo su vjenčanje u njenom rodnom gradu za obitelj i najbliže prijatelje.

  • +9
Adriana Ćaleta-Car Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL