vrijeme opuštanja

Adriana Ćaleta-Car se hvali novim putovanjem sa svojim Dujom koji je ispao s popisa za SP u nogometu

16.11.2022 u 23:07

Bionic
Reading

Dok se hrvatski reprezentativci nalaze u Rijadu gdje ih u danas očekuje posljednji test prije početka Svjetskog prvenstva, prijateljska utakmica sa Saudijskom Arabijom, nekadašnji Vatreni sa svojom dragom boravi u najvećem izraelskom gradu

Noćne vožnje na romobilu, uživanje u tamošnjim delicijama, šetnje i poziranja po Tel Avivu, sve je to pokazala pravnica i supruga našeg nogometaša Adriana Ćaleta-Car, djevojački Đurđević na svom Instagram profilu. Prije Izraela boravili su kratko u njezinom rodnom Dubrovniku.

Inače, supružnici su sa sinčićem promijenili adresu nakon četiri godine boravka u Marseilleu gdje je pet godina mlađiDuje igrao za tamošnji klub. Preselili su se u Ujedinjeno Kraljevstvo budući da je nogometaš potpisao ugovor za Southampton. Adriana je uživala u Marseilleu koji joj je u potpunosti prirasao srcu odakle je često dijelila fotografije s obale. Osim toga i sinčić, im je rođen ondje pa nju i nogometaša uspomena veže uz Francusku.

'Bez obzira na to što dugo živimo zajedno, romantika se nije izgubila. Ne znamo ni mi kako, valjda oboje pazimo na sitnice koje drugoga čine sretnim. Ipak, mislim da sam ja mrvicu romantičnija. Žensko je ipak žensko', rekla je Adriana u jednom intervjuu za Dubrovački dnevnik.

  • +2
Adriana i Duje Ćaleta-Car Izvor: Profimedia / Autor: Peter Schatz / Alamy / Alamy / Profimedia