ODLAZAK U ENGLESKU

Adriana Ćaleta Car oprašta se s Marseilleom: 'Hvala što smo se tu osjećali kao doma. Hvala za prekrasne četiri godine'

14.09.2022 u 14:16

Bionic
Reading

Nakon što je potvrđeno da stoper naše nogometne reprezentacije, Duje Ćaleta Car s juga Francuske gdje igra u Olympique Marseille klubu, odlazi u novi klub u Velikoj Britaniji, njegova supruga Adriana posebno se emotivno oprostila od grada gdje je živjela posljednje četiri godine i zasnovala obitelj

Prije nekoliko tjedana doznalo se da Duje Ćaleta Car odlazi igrati za engleski Southampton te da će nakon četiri godine napustiti Marseille. To je nova životna promjena za cijelu njegovu obitelj, a sada se oko svega oglasila i supruga Adriana.

Uz set od desetak obiteljskih i privatnih fotografija poručila je da joj je posljednje četiri godine bilo prekrasno te da će zauvijek pamtiti sve uspomene koje su stvorili na jugu Francuske.

'Hvala za sve predivne trenutke, hvala što smo se tu osjećali kao doma, hvala na svoj podršci koju ste nam pružali u dobrim i u lošim trenutcima, hvala svim divnim ljudima koji će zauvijek ostati u srcu ! Imate u nama vjerne navijače zauvijek', napisala je, a potom dodala na francuskom: 'Merci pour ces 4 années merveilleuses. Merci pour tout' (Hvala za prekrasne četiri godine, hvala za sve).

Na fotografijama je pokazala koliko su ona i Duje bili sretni u Marseilleu, a ovdje su i zasnovali obitelj te dobili sinčića Maura koji je nedavno napunio godinu dana.

  • +2
Adriana Ćaleta-Car Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX