POSVETA SUPRUGU

Adriana Ćaleta-Car objavila je fotografiju s vjenčanja, ovoga puta u novoj kreaciji

08.06.2022 u 14:06

Bionic
Reading

Nekoliko dana nakon vjenčanja u Dubrovniku, kada su joj se slegnuli doživljaji i emocije od velikog dana, Adriana Ćaleta-Car objavila je prvu službenu fotografiju u novoj kreaciji

Da za svoj dan iz snova ništa nije željela prepustiti slučaju, Adriana Ćaleta-Car pokazala je odabirom dviju haljina, od kojih obje ističu njezin stil - drugačiji, prepun detalja, ukrasa i motiva koji su sve samo ne minimalistički.

Haljinu u koju se presvukla na plesnom podiju pokazala je u jednoj od prvih službenih fotografija s vjenčanja, a pritom je svom odabraniku uputila nježne riječi.

'Ti ćeš uvijek biti moje zauvijek', napisala je ispod objave 30-godišnja Dubrovkinja koja se protekli vikend pred Bogom obavezala na vječnu ljubav 25-godišnjem Duji Ćaleta-Caru, s kojim je prošle godine dobila sina Maura.

Nakon nesvakidašnje kreacije, koju potpisuje Matija Vuica, Adriana se presvukla u mini haljinu s perjem i kristalima u boji kože. Kombinirala ju je uz jednostavne sandale s kristalićima te u prvi plan stavila svoje istrenirane noge.

Mladenka je otkrila i da je za njezin make-up tog dana bila zadužena poznata hrvatska vizažistica Simona Antonović, a ni ovoga puta nije težila tradicionalnom umjerenom uređivanju, već je snažno naglasila oči.

  • +24
Adriana Ćaleta-Car Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX