nije išlo po planu

Suze zbog igračke: Adriana Ćaleta-Car pokazala simpatičnu zgodu nastajanja savršene blagdanske fotografije

25.12.2022 u 22:50

Bionic
Reading

Biličanin Duje Ćaleta-Car u rujnu ove godine finalizirao je prijelaz iz Marseillea u engleski Southamptton. Njegova supruga i sinčić Mauro brzo su se prilagodili na novu sredinu, a odande često možemo vidjeti njihove nove dogodovštine. Sad su pale one blagdanske

Adriana Ćaleta-Car voli najčešće sama pozirati ispred kamere fotoaparata, javljati se pratiteljima s raznih destinacija u raznim modnim kombinacijama, no u želji da što bolje ispadne božićni portret sa svojim nasljednikom, imala je određenih poteškoća.

Naime, malenom Mauru (kojeg je Dubrovkinja donijela na svijet u kolovozu prošle godine), očito nije 'dobro sjela' mamina ideja. 'Mama ukrala poklon dok se slikamo', opisala je Adriana fotografiju na kojoj se vidi dječakovo uplakano lice. Već na drugoj, na kojoj im se pridružio tata Duje Ćaleta-Car koji je svog mališana stavio u krilo, situacija se popravila.

WAGS-ica je ranije otkrila da u njihovom domu božićne pjesme sviraju od početka prosinca te da uvijek ima plesa, smijeha i veselja. Omiljena božićna tradicija joj je priprema kolača s mamom, a s time doslovno kreću od početka prosinca. Pripremaju, peku i pakiraju u kutijice kako bi sve bilo spremno za Božić. Nezaobilazna je i priprema francuske salate.

  • +2
Adriana Ćaleta-Car Izvor: Profimedia / Autor: Pixathlon / pixxmixx / Sipa Press / Profimedia