kakva slatka podrška

Najdraži tatin navijač: Lijepa Adriana odvela sina na prvu utakmicu tate Duje Ćaleta-Cara

25.10.2021 u 14:21

Bionic
Reading

Proteklog vikenda odigrana je utakmica između PSG-a i Marseillea, kluba u kojem igra naš nogometni reprezentativac a na tribinama je na najvećem francuskom derbiju ovog puta bio i maleni Mauro koji je tatu bodrio iz maminog krila

Duje Ćaleta-Car odigrao cijeli susret za domaćina, a utakmica je završila bez pogodaka. Ponosna supruga, Adriana Đurđević je sve bilježila i pokazivala na Instagramu. Nakon utakmice pokazala je da je sa sobom povela i njihovog mališana kojeg je dubrovačka pravnica rodila krajem kolovoza u Francuskoj.

Malog Maura mama je odjenula u dres-body s njegovim imenom, a sretna, mogno usklađena obitelj pozirala je na tribinama. Nema koga nije raznježio taj prizor. Pratitelji su komentirali kako je super ime dječaka, slali poruke oduševljenje i brojna 'srčeka', a mama se fotografirala u cjelosti kako bi svi vidjeli i njezin outfit.

I ovog puta pokazala se u skupocjenim krpicama - tamno plavom sakou s dvostrukim kopčanjem i zlatnim gumbima i minici, bijeloj basic majici i visokim trendi čizmama. Dubrovkinja je, poznato je svima velika ljubiteljica mode, što se gotovo svakodnevno može vidjeti iz njezinih stajlinga u kojima odlično kombinira dizajnerske i high street komade.

  • +3
Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL