njihove najveće ljubavi

Ana, Lana, Korana, Adriana: Poznate mame uživaju u vikendu i majčinstvu, pokazuju svoje sretne trenutke s mališanima

23.10.2021 u 20:19

Bionic
Reading

Domaće 'zvijezde' najviše razveseljavaju svoje obožavatelje privatnim fotografijama, a mnogima su najljepše one na kojima ih se može vidjeti s njihovim najmlađim članovima obitelji. Netko u prirodi, netko u lunaparku ili stanu, naše poznate majke ovog vikenda objavile su neodoljive prizore sa svojim preslatkim klincima

Adriana Đurđević uživa u sunčanim danima u Marseilleu. Sa svojim sinčićem Maurom, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara pozirala je u lunaparku držeći svog mališana u naručju i pohvalila se kako slave njegovih dva mjeseca. 'Dva mjeseca čiste ljubavi', opisala je fotografiju.

Inače, dubrovačka pravnica i nogometaš ove su godine imali razloga za slavlje. U veljači su se nakon četiri godine veze zaručili, dva mjeseca nakon toga su objavili trudnoću, a u svibnju su se vjenčali na privatnoj ceremoniji u Dubrovniku. Kao kruna ljubavi u kolovozu je stiglo i njihovo prvo dijete.

Bivša skijašica i PR stručnjakinja Ana Jelušić Black pokazala je simpatičan video svoje djevojčice Nine koja uz tatu Travisa Blacka napravila svoje prve skijaške korake. Nekadašnja hrvatska skijaška reprezentativka nastanjena u Švicarskoj usporedila je taj video s fotografijom sebe u vrijeme kad je osvajala skijaške vrhove. Osim Nine, ima i sina Vitu kojeg je rodila 27. siječnja.

  • +3
Ana Jelušić Black Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Glumica koju mnogi pamte po ulozi Nine Brlek u seriji 'Ne daj se, Nina', Lana Gojak Bajt i njezin suprug i televizijski redatelj Siniša Bajt postali su ponosni roditelji malene djevojčice Pine početkom kolovoza. Sretna mama trenutno je u rodnoj Puli odakle se pratiteljima javlja nježnim prizorima sa svojim prvim djetetom. Ovog vikenda 'odvalile' su još jednu šetnju po suncu, a glumica je u jednoj od objava napisala: 'Nadam se da je ova moja mala Pupulotica bar upola sretna sa mnom kao ja s njom'.

'Prošle godine s istog ovog mjesta gledala sam zalaske sunca i maštala o ovome. A ove godine… držim svoj san!', opisala je voditeljica i diplomirana ekonomistica Korana Gvozdić fotografiju na kojoj drži sinčiča Olivera uz zalazak sunca u Dubrovniku. Ona i komičar Ivan Šarić u travnju ove godine su dočekali rođenje prvog djeteta. Prvi tjedni nakon porođaja bili su za Koranu poprilično izazovni budući da su ih morali provesti u bolnici, no mama i mali Oliver su sretno stigli kući te od tada traje njihova obiteljska idila.

  • +3
Korana Gvozdić i Ivan Šarić u šetnji s bebom Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Da joj majčinstvo savršeno pristaje, mlada mama, košarkašica i sportašica Antonija Mišura Sandrić, dokazuje gotovo svakodnevnim objavama na svom Instagram profilu. Lijepa Šibenčanka koja je krajem kolovoza svijetu obznanila kako sa suprugom Markom Sandrićem čeka drugo dijete, svo vrijeme provodi sa kćeri Tarom. U zadnjem videu kojeg je podijelila s fanovima pokazala je kako izgleda 'žicanje čokolade' malene Tare.

  • +2
Antonija Mišura Sandrić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL