poseban dan

A mislila je da nije njezin tip frajera: Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić proslavili godišnjicu braka

27.06.2023 u 14:19

Bionic
Reading

Omiljena domaća voditeljica i producentica trenutno je sa svojim suprugom u posjetu Sjedinjenim Američkim Državama, odakle se svakodnevno javlja fanovima, a ondje su obilježili i osmu godišnjicu braka

Kod Antonije Blaće i Hrvoja Brlečića ovih dana ne nedostaje uzbuđenja i sretnih trenutaka. Poznata voditeljica i producentica i bivši vaterpolist proslavili svoj veliki dan, a uspomene na njega i ove godine podijelili su s pratiteljima na društvenim mrežama.

'Tajna sretnog braka je da potpuno zaboraviš da si u braku pa ti skoro prođe godišnjica. Volim te, Hrvoje. PS. ti se vidiš na zadnje dvije fotografije', napisala je voditeljica uz prizore iz dana u kojem su jedno drugome izgovorili sudbonosno 'da'.

Podsjetimo, dvoje Šibenčana na vječnu ljubav zavjetovalo se u srcu Zagreba, u crkvi sv. Marka na Gornjem gradu pred 200-tinjak uzvanika nakon šest godina veze. Upoznala ih je zajednička prijateljica. Iako je voditeljica na početku mislila da Hrvoje nije njezin tip, budućnost je pokazala drugačije.

Zadnjih dana su uživali u New Yorku, Miamiju i Washingtonu.

  • +4
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL