intervju

Antonija Blaće: 'Ne pada mi na pamet o svojim stvarima pričati kao o problemima znajući kakvih uistinu problema ima'

05.03.2023 u 14:58

Bionic
Reading

Reality show 'Masked Singer', koji je prošle godine u travnju premijerno prikazan na RTL-u, uskoro se opet počinje prikazivati, a omiljena voditeljica ovog puta bit će jedna od detektiva/panelista u otkrivanju osoba ispod raskošnih maski. U pauzi između proba i privatnih obaveza razgovarala je s tportalom

Gledatelji multitalentiranu Antoniju Blaće, iza koje su broji uspješni televizijski projekti (u kojima je bila i ispred i iza kamere), mogu pratiti u game showu 'Dođi, pogodi, osvoji', a prethodno su je gledali kao voditeljicu prve sezone 'Masked Singera'. U novoj sezoni imat će novu ulogu i ne skriva koliko se veseli početku emitiranja emisije 11. ožujka. Ovog puta otkrila nam je kakva je sama u pogađanju, što voli u kvizu koji vodi sa zagrebačkim reperom Marinom Ivanovićem Stokom te govorila o svom uspjehu i dobrom izgledu.

Eto vas u novoj ulozi u 'Masked Singeru'. Rekli ste da vam je voditi taj show bilo prezabavno, vodili ste bez kartica, potpuno slobodno i opušteno. Kako je sjesti u novi, detektivski stolac?

Jako neobično i baš se tome veselim. Potpuno drugačija uloga od prošle. Kao voditelj si neko ljepilo između gledatelja i svega što se događa na sceni. Sad sam u udobnoj fotelji - pola kao promatrač, pola kao detektiv.

Kakvi ste inače u pogađanju i igrama? Jeste li jedna od onih koja prva pogodi sve?

Daaa, rasturam društvene igre i uglavnom pobjeđujem, još kad imam dobrog partnera, nema šanse da nas netko ulovi na ploči.

Prošle sezone ste u showu oduševljavali i svojim modnim kombinacijama. Što pripremate za ovu sezonu? Hoćete li opet biti modni odabir broj jedan?

Hahahaha, baš broj jedan - ne znam, ali i ove ćemo se godine pozabaviti modom.

Gledatelji vas mogu pratiti u kvizu 'Dođi, pogodi, osvoji...' Što vam se, osim suvoditelja s kojim volite raditi, u kvizu najviše sviđa?

Jako volim naš game show, snimanja su dugačka, ali predivna. Vrlo je zabavno, vedro je sve, publika je izvrsna, svi su motivirani, smijemo se, dijelimo nagrade. Može li bolje?

Možete li sebe zamisliti izvan televizije ili je ona potpuno dio vašeg identiteta?

Pa ne bih rekla da je dio mog identiteta, ja sam ja što god radila, ali da se moj identitet lijepo može iskoristiti u televizijskom poslu, to je istina. Kad god zamišljam svoju karijeru u budućnosti, uvijek je na neki način vezana uz televiziju i medije.

Gdje primjećujete najveću razliku kod sebe u odnosu na dvadesete i početak karijere?

Ma slično je gotovo sve, nisam se puno promijenila osim što iskustvo ipak donosi neku sigurnost koju ne možete dobiti ničim drugim osim brojem odrađenih projekata i snimajućih dana.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Ono što vas nekako obilježava u percepciji javnosti, osim da ste beskrajno šarmantni, zabavni i elokventni, to je da ste vrlo svestrani. Otkud interes za toliko različitih stvari?

Sad bih vas izljubila kako ste mi to tako lijepo napisali. Ako je stvarno tako u oku javnosti, presretna sam i zahvalna publici koja mi je dala vremena da se izbrusim, griješim i rastem. A interesi… ma sve su to stvari bliske jedna drugoj. Ne gledam se tako vjerojatno zato što postoji još milijun stvari koje me zanimaju, a ne stignem. Isto tako, moram vam reći da je većina mojih kolega multitalentirana.

Što je za vas definicija uspješne žene?

Za mene je uspješna osoba ona koja uspijeva biti u miru sa sobom.

Koji su vas životni trenuci tijekom života obilježili, promijenili, rastužili ili nadahnuli?

Ne živim puno u prošlosti, više kao dan po dan pa se gradi stalno ispočetka. Svi imamo neke svoje sudbine, svi imamo te velike trenutke, teške trenutke, i to nam je svima zajedničko. Otud bi trebala kretati međuljudska sućut. Neke su sudbine ipak teže od drugih i ne pada mi na pamet o svojim stvarima pričati kao o problemima znajući kakvih uistinu problema ima.

Izgledom sjajno prkosite godinama, kao da ne starite. Uvijek odlično izgledate. Kako to uspijevate?

Hvala, hvala. Stvarno nemam pojma. (smijeh) Mislim, neću lagati, dosta se i njegujem, ali kampanjski. Uz njegu i brigu o sebi, smatram da je najvažnije ne doživljavati sebe previše ozbiljno.