duhovita šibenčanka

Antonija Blaće nasmijava fanove svojim neobičnim izdanjem

23.02.2023 u 14:22

Bionic
Reading

Jednu od naših najpoznatijih i najomiljenijih voditeljica gledatelji svaki dan mogu pratiti u game showu 'Dođi, pogodi, osvoji', a uskoro i u emisiji 'Masked Singer'. Za tu se ulogu priprema na zanimljiv način

Antonija Blaće jedna je od onih javnih osoba koja nema problema pokazivati se u raznim izdanjima. Vidjeli smo je u kućnim izdanjima, bez šminke, na plaži, putovanjima, u brojim poslovnim varijantama. Uz to je poznata i po uvijek dobrom humoru pa oduševljava svoje pratitelje iznova.

Ovog puta mnoge je nasmijala snimkom na kojoj ima regenerirajuću masku za licu i traku na glavi, a pozirala je u pidžami, u svom walk-in ormaru, aludirajući na najmisteriozniji televizijski show 'Masked Singer' u kojem će uskoro biti u ulozi 'detektivke'. Nedavno je slavna Šibenčanka progovorila na temu svojih rituala opuštanja.

'Telefon na 'silent mode'. Daljinski u ruke i 'binganje'. Znam da ne zvuči fora, ali to me opušta. Volim si dati dva dana da nosom ne pomolim iz kuće. Iako u zadnje vrijeme sve spretnije balansiram svojom razinom energije pa se pametnije umaram i odmaram', rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL