NADMENI BLIZANAC

Zvijezde Trumpu nisu naklonjene, crno nam se piše

12.11.2016 u 11:33

Bionic
Reading

Donald Trump će požaliti što je pobijedio na predsjedničkim izborima u SAD-u, a i mnogi će se njegovi glasači pokajati zbog odluke koju su donijeli 8. studenog

Trump je građevinski magnat, TV producent, organizator natjecanja ljepote i zvijezda reality programa čije se bogatstvo procjenjuje na 4,5 milijarde dolara. Ovaj Blizanac s podznakom u Lavu rođen 14. lipnja 1946. ostvario je pirovu pobjedu koja će mu donijeti puno nevolja.

U mjesecima koji su prethodili izboru i na dan izbora planeti su bili vrlo neskloni Trumpu, a takvi će biti i dalje. Njegovi natalni Sunce, Uran i Mjesec primali su nepovoljne utjecaje Marsa i Saturna, a ovaj potonji planet ugrožavat će ga još godinu dana.


Izborna pobjeda loša po Trumpa

Iako je Trump uvjeren da je postigao nešto izvanredno, nepovoljni planetarni odnosi u vrijeme izbora govore da mu izborni trijumf neće donijeti ništa dobra. Posljedice njegova ulaska u Bijelu kuću pokazat će se negativnima i za njega i za svijet.

Sudeći po horoskopu, novi će predsjednik donijeti brojne loše odluke koje će naškoditi SAD-u i mnogim drugim državama. Rizik od Trumpovih štetnih poteza bit će najveći 2017. pod nepovoljnim utjecajem Saturna, a potom opet 2019. kad mu Jupiter uđe u opoziciju sa Suncem i Uranom.

Profil: genij manipulacije

Trump je odličan primjer nazadnog tipa Blizanca s jakim primjesama Lava i Strijelca. Pun je sebe, nametljiv, brbljav i spretan u manipuliranju. Precizno prepoznaje i iskorištava tuđe slabe točke. Majstorski se pretvara, spretno prikazuje laž kao istinu i bez krzmanja daje neostvariva obećanja.

Spoj Urana i Sunca u Blizancima čini ga hirovitim, nepredvidljivim i neformalnim. Mjesec u Strijelcu ulijeva mu pustolovni duh, glad za uzbuđenjima i spremnost na rizik. Mars u Lavu na rubu prve kuće ličnosti govori da je nagao, eksplozivan i agresivan.

Većina - sedam od deset - planeta i podznak u zračnim i vatrenim znakovima čine ga vrlo dinamičnim i energičnim, ali i krajnje površnim i nisko empatičnim. Te osobine opisuju pojedinca koji na vladajućoj poziciji može uzrokovati neprocjenjivu štetu.