MUŠIĆAVI GLUMCI

Zvijezde 'Mamurluka' pokazale mračnu stranu slave

31.05.2013 u 09:49

Bionic
Reading

Zvijezde trećeg nastavka 'Mamurluka' pokazale su mračnu stranu slave na predstavljanju filma u Rio de Janeiru

Sve je krenulo nizbrdo zbog jedne – uzbrdice. Presica je trebala početi u devet sati , no u to vrijeme su novinari dobili informaciju da se Zach Galifinakis boji visine te ga je strah uspeti se na 220 metara visoku uzbrdicu.

Komičar je izašao iz hotela dobro raspoložen u društvu kolege Kena Jeonga i fanova. Osmijeh mu se smrznuo na licu kad je vidio uzbrdicu kojom se morao uspeti do mjesta za presicu. 'Jedini put do gore bio je žičarom, a Zach je bio previše prestrašen da uđe u nju', rekao je insajder za New York Post.

Prestrašeni glumac brzinski se okrenuo na petama i vratio u hotel. 'Zach se boji visine. No javio se telefonski na konferenciju objasnivši zašto nije došao i usput ispričavši par viceva', rekao je predstavnik filma.


Paralelno sa Zachovom, brazilski novinari pričaju drugu priču. U toj, navodno je riječ o 'svađi unutar ekipe koja se odigrala u hotelu noć prije'. Zbog svega toga, Zach nije došao, a ostali su kasnili tri sata.

Nakon svega toga je prva zvijezda filma, Bradley Cooper, pokazala svoju lošu zvjezdanu stranu. 'Iako je kasnio, Bradley nije bio nimalo prijateljski raspoložen niti raspoložen za razgovor s novinarima. Na pitanje kako je izgledala njegova momačka večer prije braka s Jennifer Asposito te kakvu bi volio imati, Bradley je odgovorio: 'Nisam imao momačku. To je to.'

Glumac je također u potpunosti izignorirao obožavatelje koji su ga čekali satima.