ALEXIS BLEDEL

Zvijezda 'Gilmorica' zatajila trudnoću i rođenje sina

19.05.2016 u 19:54

Bionic
Reading

Kao što je i svoje vjenčanje 2014. vješto zatajila od javnosti, američka glumica, 34-godišnja Alexis Bledel isto je napravila s rođenjem svog prvog djeteta, sina koji je na svijet stigao prošle jeseni

Jedna od glavnih glumica nekad vrlo popularne serije 'Gilmore Girls' Alexis Bledel  pokazala je da i u razvikanom holivudskom miljeu ponekad možeš proći nezapaženo ako to zaista želiš. Naime, Alexis je rodila svoje prvo dijete prošle jeseni, a američki mediji sretnu su vijest doznali tek nedavno. Glasnogovornik glumice i njezinog supruga, glumca Vincenta Kartheisera potvrdio je informaciju koju je u nedavnom intervjuu slučajno otkrio Alexisin kolega iz serije Scott Patterson.

'Divno je bilo opet surađivati s Alexis, koja je procvjetala otkad se udala i postala majka. Moj sin je godinu dana stariji od njezinog, ali unatoč maloj razlici, stalno razgovaramo o djeci i svemu vezanom za naše dječake', izletjelo je Pattersonu. Inače, suprug poznate glumice Vincent Kartheiser proslavio se ulogom u seriji 'Momci s Madisona', a o njegovoj zaljubljenosti u Alexis i upornom osvajanju znali su sve kolege sa seta serije.

Great day for a FOX Upfront. In NYC for my new series Us And Them! #usandthem

A photo posted by Alexis Bledel (@alexisbledelofficial) on