U DRUŠTVU VELIKANA

Znamo što je Fani radila u društvu Čilića i Ivaniševića

09.05.2015 u 09:53

Bionic
Reading

Tijekom velikog ATP turnira u Madridu Fani Stipković napravila je veliki intervju s Marinom Čilićem, najboljim hrvatskim tenisačem i Goranom Ivaniševićem, bivšom teniskom legendom čije je ime upisano u povijest tenisa

Iako je ispao u 2. kolu nakon poraza od Španjolca Fernanda Verdasca, madridski dani Marina Čilića bili su zanimljivi. Prošle godine upisao se u svjetsku tenisku povijest te je postao drugi Hrvat u povijesti, nakon Gorana Ivaniševića koji je osvojio naslov u grand slamu.

Nije upitno da se 25-godišnjem tenisaču smiješi svijetla budućnost. Osim na teniskom terenu, Čilić je dane i noći u španjolskoj prijestolnici provodio u druženju s poznatim Hrvatima. Nakon što su on i Goran Ivanišević viđeni na večeri s Mariom Mandžukićem, hrvatskim nogometnim reprezentativcem, u druženju s velikanima bijelog sporta uživala je i Fani Stipković, televizijska voditeljica i novinarka koja na madridskoj adresi živi u posljednje tri godine.

Lijepa Fani, kojoj su svjetski mediji nadjenuli titulu najljepše novinarke, fotografiju na kojoj pozira u društvu teniskih legendi objavila je na društvenim mrežama te okolnosti u kojima je nastala. Fani je, naime, u Madridu napravila intervju s dvojicom velikana.