TAYLOR SWIFT

Živi li ona svoj život ili tek detaljno režiranu predstavu?

10.07.2016 u 16:20

Bionic
Reading

Imaju li pravo teoretičari zavjera kada tvrde da je ljubavna priča američke pop zvijezde i britanskog glumca samo scenarij za novi glazbeni spot ili je veza Taylor Swift i Toma Hiddlestona, koja je počela prije mjesec dana, zaista prava - još uvijek nije nitko siguran. Previše je to detalja, poput onih da je za sve njihove paparazzo fotografije zaslužna samo jedna jedina agencija, da su nakon samo dva tjedna veze već upoznali jedno drugom roditelje, kada se zna da bi Hiddleston navodno uskoro trebao biti predstavljen kao novi James Bond, a Taylor Swift izdati novi album

Brza i strastvena romansa američke pop zvijezde i britanskog glumca, Taylor Swift i Toma Hiddlestona, postala je glavna tema kako svjetskih medija tako i obožavatelja diljem svijeta koji zbog svega što se događa oko ovog para u sve upliću razne teorije zavjere. Svi se slažu u jednom - zaista je nevjerojatno da u tako kratkom vremenu dvoje slavnih tako javno pokazuje svoje emocije te upoznaju roditelje u vrijeme kada se špekulira kako bi upravo Hiddleston trebao biti novi James Bond, a Taylor Swift namjerava izdati novi album. Stoga nije trebalo dugo da se krene špekulirati kako je njihova ljubavna veza samo dobar marketinški trik ili scenarij za novi spot mlade pjevačice.


Svoju vezu Taylor Swift i Tom Hiddleston nisu službeno potvrdili


Tom Hiddleston s majicom 'I Heart T.S.'

No kako je sve počelo? Nakon 15 mjeseci Taylor Swift je prekinula svoju vezu s DJ-em Calvinom Harrisom 2. lipnja. Nekoliko dana prije toga na Met Gala večeri upoznala je Hiddlestona, a video u kojem plešu uz pjesmu T.I. 'Bring Em Out' postao je viralan. Njihova romansa službeno je počela 14. lipnja, samo dva tjedna nakon prekida, kada su mega pop zvijezda i glumac prvi put snimljeni na plaži na Rhode Islandu te su se držali za ruke, ljubeći se i okidajući selfieje mobitelom. Fotografije su ekskluzivno objavljene u britanskom The Sunu.

??

Fotografiju objavljuje Taylor Swift (@taylorswift)

Na partyju je glumica Blake Lively pokazala i svoj trudnički trbuščić

Samo tjedan nakon toga par je snimljen kako pleše na koncertu Selene Gomez u Nashvilleu, na pjesmu 'Hands To Myself', kada doslovce nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog. Za boravka u Nashvilleu Hiddleston je upoznao i roditelje Taylor Swift, a samo dan nakon toga već su bili u Engleskoj kako bi Taylor mogla upoznati Tomovu majku. To je odmah prokomentirao i njezin bivši dečko Calvin Harris, rekavši kako mu je nevjerojatno to da je Taylor nakon samo dva tjedna veze otišla upoznati majku dok za upoznavanje s njegovom nije imala vremena tijekom 15 mjeseci veze.

????

Fotografiju objavljuje Britany LaManna (@britmaack)

Izraz lica glumca Ryana Reynoldsa govori što misli o cijeloj priči

Nakon službenih upoznavanja roditelja par je otputovao u Rim te su snimljeni u šetnji Vatikanom i Koloseumom, a potom su požurili u Ameriku kako bi s njezinim prijateljima proslavili američki Dan neovisnosti. Ono što je nasmijalo milijune na internetu je majica u kojoj se pojavio Hiddleston, a na kojoj je pisalo 'I Heart T.S.' (op.a. 'Ja volim Taylor Swift').

Još jedna zanimljivost - ljubitelje teorije zavjere potiče i podatak da apsolutno sve paparazzo fotografije mladog para potpisuje jedna te ista fotografska agencija. Čini se kako je sve u životu Taylor Swift režirano, pa tako i ova priča.

Fotografiju objavljuje Taylor Swift (@taylorswift)

Već tradicionalni party povodom Dana neovisnosti Taylor Swift organizira na Rhode Islandu

A da pop zvijezda zaista voli da je sve dobro promišljeno i osmišljeno, govore i fotografije koje je objavila s proslave Dana neovisnosti na već tradicionalnom partyju koji organizira u kući na Rhode Islandu, a na kojem svake godine okupi brojne poznate prijatelje. Tako su joj ove godine u gostima bili Gigi Hadid, Cara Delevingne, Blake Lively te njezin suprug Ryan Reynolds. Upravo ovaj bračni par je jedan od onih u Hollywoodu koji se rijetko fotografiraju u svom privatnom okruženju, no za potrebe Taylorinog partyja pristali su na fotografiranje s još dva para - Taylor Swift i Tomom Hiddlestonom te Taylorinom prijateljicom Britany Maack i njezinim suprugom. Na slici tri para sjede na pletenim foteljama, točnije muški dio para sjedi u stolici, a njihove ljepše polovice njima u krilima. Pozornost svih izazvao je izraz lica Ryana Reynoldsa jer ne može prikriti koliko se glupo osjeća. Pomno izrežirane fotografije, dobro odabrana odjeća - s detaljima u bojama američke zastave - te odličan kadar i rezolucija jasni su pokazatelji, čak i laiku, kako je Swift angažirala profesionalnog fotografa i režirala sve do posljednjeg detalja.

Happy 4th from us ❤️

Fotografiju objavljuje Taylor Swift (@taylorswift)

Stilizirane fotografije dokaz su da ih nije napravio amater

????

Fotografiju objavljuje Taylor Swift (@taylorswift)

Gigi Hadid i Cara Delevingne bile su na partyju povodom američkog Dana neovisnosti

Ono što je još važno napomenuti je da zaljubljeni par, unatoč mnogobrojnim zajedničkim fotografijama na kojima izmjenjuje nježnosti, još uvijek službeno nije potvrdio vezu. Hoće li sve napise uskoro demantirati i dokazati svijetu kako je njihova ljubav prava ili će svjetlost dana ugledati novi spot Taylor Swift u kojem njezinog dečka glumi Tom Hiddleston, vidjet će se uskoro.