RICHARD GERE:

'Zgodna žena' je promašaj

21.03.2012 u 16:00

Bionic
Reading

U intervjuu za magazin Woman’s Day glumac Richard Gere izjavio je kako film 'Zgodna žena', nakon kojega je osvojio srca žena diljem svijeta, voli najmanje od svih filmova u kojima je glumio

Suvremena ljubavna priča o romansi dame s ulice i imućnog poslovnjaka, iz 1990., osvojila je milijune fanova diljem svijeta.

Ipak, na iznenađenje mnogih, Richard Gere smatra da je 'Zgodna žena' promašaj. Prilikom predstavljanja novog trilera 'Arbitrage', 62-godišnji glumac otkrio je kako mu je ?Pretty woman' jedno od najmanje dragih ostvarenja karijere.

'Ljudi me i danas često pitaju za taj film, ali ja sam ga već posve zaboravio. To je smiješna romantična komedija. Primjerice, moj novi film mnogo je ozbiljnije djelo snimano s ciljem da potakne promjenu', kazao je Gere.

Glumac je dodao i da je Edward Lewis, glavni muški lik filma 'Zgodna žena', koji je on utjelovio doprinio globalnoj financijskoj krizi, jer je popularizirao samodostatne i sebične poslovne ljude s Wall Streeta.

Film 'Zgodna žena' lansirao je tada 22-godišnju Juliju Roberts u zvjezdane vode, a Richarda Gerea učinio miljenikom žena širom svijeta. Zarada od filma premašuje 460 milijuna dolara.