NA KAVI S MICKEYJEM ROURKEOM

'Zgodna žena bolja je od čivave'

Bionic
Reading

Mickey Rourke na tradicionalnoj 'Kavi sa' pričao je o filmu 'Hrvač', ponovo stečenoj slavi koju mu je taj film omogućio, fizičkoj zahtjevnosti uloge, budućim planovima, ali i o lakšim temama poput žena i čivava

Mickey je, poput prave zvijezde, zakasnio tridesetak minuta na druženje s medijima, novinarima i gomilom obožavatelja i prolaznika. U razgovoru se osvrnuo na film 'Hrvač', redatelju Darrenu Aronofskom, koji mu je pružio šansu za veliki povratak, mučnim treninzima kojima se podvrgnuo kako bi se doveo u formu i fizički izuzetno zahtjevnom snimanju.

U neformalnijem dijelu razgovora, u kojemu je odgovarao na pitanja okupljenih, Mickey se osvrnuo na propuste koje je napravio u karijeri i vlastite greške koje su ga s trona obrušile u ponore. Našlo se tu mjesta i za razgovor o lijepim ženama, filmovima i psima, Charlesu Bukowskom, Sarajevu i razlozima zbog kojih glumi.

Mickey je u Sarajevo stigao u utorak, unijevši u njega element stvarnog glamura i glumačke karizme. Od njegova dolaska mediji su se svim silama trudili izvući što više mogu o njegovu boravku u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a on im je pružao taman toliko koliko se očekuje od velike zvijezde. Tako je i na 'Kavi sa' pružio dovoljnu dozu humora, psovki i ostalih elemenata znanog folklora, zabavivši okupljene, a opet ne rekavši previše. Njegova je uloga ionako bila tek dovući komadić istinskog filmskog glamura u grad filma, u čemu je u potpunosti uspio.

Mickey u petak prijepodne, zajedno s Gillian Anderson i još nekim gostima Festivala, leti za Dubrovnik na Dubrovnik Film Meeting, gdje će, sigurni smo, napraviti jednaku pomutnju.

Kavu s Mickeyjem pogledajte u video prilogu: