KRENULO SE U PLANINE

Zgode i nezgode poznatih Hrvata na skijanju

04.01.2016 u 20:12

Bionic
Reading

Skijašku sezonu u novoj godini prvi su otvorili Dalmatinci, splitska glumica Ana Maras Hermander i splitski pjevač Giuliano. Svoj odmor na snijegu početkom siječnja nije propustila ni HTV-ova sportska novinarka Mirna Zidarić koja se ovog vikenda s obitelji uputila u Austriju

Najbolji provod trenutačno je u planinama, a među onima koji su već u prvim danima nove godine pohrlili po svoj komadić raja na snježnim padinama negdje u Austriji i Italiji je i Splićanin Giuliano. I dok u Zagrebu snijega ima do koljena, splitski pjevač potužio se prijateljima na Instagramu kako u talijanskim Alpama nije te sreće.

'Nije neka raskoš što se tiče snijega, ali nada umire zadnja', kaže Giuliano. Više sreće na snijegu ima glumica Ana Maras Hermander koja se ove godine odvažila na svoje prvo skijanje. A kad je Ana u pitanju, dobrog raspoloženja nikad ne nedostaje što se vidi i na fotografiji. Svoje umijeće na snijegu kratko je prokomentirala jednom anegdotom: 'Moj instruktor skijanja zove me ludom Ruskinjom. Ne znam zašto', našalila se glumica.

I HTV-ova voditeljica i sportska novinarka Mirna Zidarić ne odustaje od obiteljske tradicije u siječnju. Zidarići ove godine skijaju u austrijskom Ischglu, a uvijek aktivnu Mirnu uz jogu, koju prakticira već godinama, i skijanje jednako veseli.

kad su sretan ti poskoci tad u zrak ??⛄️❄️⛄️??hopala☃❄️☃huraaa

A photo posted by @mirnazidaric on

My ski instructor calls me crazy Russian lady. Don't know why... #skiing #firsttime #austria

A photo posted by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on