NA PROMOCIJI KNJIGE

Žera dugo nije izveo suprugu, a onda su sve demantirali osmijesima

11.11.2015 u 13:49

Bionic
Reading

Budući da neumorno i neprestano nastupa sa svojom Crvenom jabukom, Draženu Žeriću vrlo su dragocjeni trenuci koje može provesti sa svojom obitelji. Suprugu Barbaru izveo je na promociju knjige, ali s njima ovaj put nisu bile njihove šestogodišnje blizanke

Iako se po glazbenim kuloarima govorilo kako im je brak u krizi jer se 51-godišnji pjevač uglavnom sam pojavljivao na društvenim događanjima, njihov je brak, sudeći po sretnim osmijesima, itekako stabilan i sretan. Žera je često odvojen od svoje obitelji jer godinama bez prestanka puni dvorane u Hrvatskoj, dijaspori i u ostatku svijeta, a rijetke zajedničke trenutke provodi kuhajući, odlazeći u šetnje, igrajući se sa svojim blizankama ili u šopingu, koji obožava.

Frontmenu grupe Crvena jabuka, koji je uvijek osvajao svojim imidžom soft rock frajera i kojem se uredan obiteljski život i briga o dječici nikako nisu uklapali u život, sve se okrenulo naglavačke 2007, kada je upoznao 24 godine mlađu Barbaru. Sa studenticom novinarstva vjenčao se 2008, a godinu dana kasnije dobili su blizanke Petru i Mareu. Sretna obitelj zimi ne propušta odlazak na skijanje, a ljeto provode na Pelješcu, na kojem je pjevač upoznao svoju voljenu Barbaru.