TAYLOR LAUTNER:

'Želio bih glumiti s Denzelom Washingtonom'

07.09.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Taylor Lautner, 17-godišnjak koji se proslavio zahvaljujući ulozi Jacoba Blacka, kao svoj glumački uzor navodi oskarovca Denzela Washingtona

Denzel Washington sjajan je glumac. Velika mi je želja jednog dana snimiti film s njim. To bi bilo ispunjenje mojih snova. Želio bih u budućnosti dobivati uloge u akcijskim trilerima ili dramama poput filmova Brada Pitta ili Matta Damona', rekao je mladi glumac u intervjuu za listopadsko izdanje Teen Vogue.

Lautner na snimanju za Teen Vogue

U tom će broju popularnog magazina za tinejdžerice njegove obožavateljice moći vidjeti i ekskluzivni fotosession u kojem je Taylor pokazao svoj istesani torzo.

Naravno, ono što muči njegove sve brojnije obožavateljice je i njegov ljubavni status, no mladi Lautner još uvijek o svemu mudro šuti. Upitan za svoj odnos s Disneyjevom zvijezdom Selenom Gomez, Taylor je bio diplomatski kratak: 'Selena je sjajna cura.'

Mladi glumac otkrio je i da mu je dosta teško prihvatiti novonastalu slavu.

'Nikad se ne možete priviknuti na to da vas paparazzi prate u stopu. Morate biti čvrsti da to ne utječe na vas što je vrlo teško', rekao je Taylor.