MUŠKO DRUŠTVO

Zašto je Ćorluka rođendan slavio bez Franke?

06.02.2015 u 10:32

Bionic
Reading

Šarmantni nogometaš Vedran Ćorluka proslavio je rođendan u društvu prijatelja, a posebnom ga je gestom iznenadio Luka Modrić

Nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka 29. rođendan proslavio je sa svojim suigračima i prijateljima u elitnom restoranu. Igrača moskovskog kluba Lokomotiv na ovaj važan mu dan prijatelj Luka Modrić iznenadio je posebnom rođendanskom gestom. Osim što mu je putem Instagrama čestitao riječima: 'Sretan rođendan, Vedro. Želim ti sve najbolje. Bilo je lijepo vidjeti te sinoć', Modrić je bio glavni organizator rođendanske večere.


Dirljiva čestitka iznenadila je Ćorluku te mu je zahvalio putem Instagrama. 'Hvala ti, Luka, na prekrasnoj rođendanskoj večeri', stoji pokraj fotografije na kojoj je zajedno s nogometašima Nemanjom Pejčinovićem, Darkom Matićem i drugim prijateljima koje je stekao tijekom boravka u Rusiji.

S rođendanske je proslave izostala Vedranova djevojka, šest godina mlađa pjevačica Franka Batelić. Zgodni par svoju vezu uspješno održava na daljinu, a čini se da su im privatni, intimni trenuci i česta zajednička putovanja važniji od obilježavanja ovakvih datuma.