SAVJETI BORNE RAJIĆ

Zašto dobrostojeći Hrvati imaju više problema u ljubavi?

04.03.2016 u 14:53

Bionic
Reading

U svojoj novoj kolumni Borna Rajić progovara s kakvim se najčešće problemima suočavaju njezini klijenti koji od nje traže savjet. Nakon nekoliko tjedana razgovora, jedna stvar, kaže Borna, ljude boljeg ekonomskog statusa koji su joj se obratili za pomoć posebno muči

Znamo da se poligon razvoja u čovjekovom životu odvija na tri terena - zdravlje, financije i ljubav. Svi u ovom životu učimo neke lekcije, bez toga se kao osobe ne možemo razvijati, tvrdi Borna.

Koji su to dominantni problemi ili područja života o kojima ljudi koji mi dolaze žele razgovarati? Moji klijenti su dobrostojeći, a najviše ih žulja područje  ljubavi i veza. Čini se da je to područje ranjivije osobama koje imaju izraženiji ekonomski i društveni uspjeh. Kao da tada postoje manje restrikcije u tome kako se ulazi u neki odnos jer novac omogućuje više egzibicionizma, a time je i kriterij pronalaženja osoba poremećen.

Ono što kažem svima, pa i svojim klijentima svaki odnos na ovom svijetu bio on ljudski, partnerski, roditeljski, ljubavni ne smije biti tretiran mehaničkim putem. Mislim na način razmjene - ja tebi za tvoju ljepotu i užitak koji mi pružaš dajem neki životni standard. Ljubav kad se desi je božanskog podrijetla i njezina energija  ima ogromnu moć. Takvu ljubav čovjek ne može kontrolirati. Ali da bi to doživio, čovjek treba biti ponizan i spreman, poručuje Borna.

Borna Rajić - O ljubavi


Sljedeću videosnimku Borninih beauty i lifestyle savjeta tportal će ekskluzivno objaviti 18. ožujka. Ako imate pitanja za Bornu Rajić, slobodno joj pišite na njezinu e-mail adresu: bornarajic3@gmail.com. Više o Borni potražite i na instagram.com/bornarajic i na njezinom kanalu na YouTubeu.