O LJUBAVNOM TROKUTU

Žanamari Perčić: 'Kod nas ljubav cvjeta, mi vrijedimo za troje'

26.10.2016 u 18:24

  • +16

Poznati na premijeri filma Woodyja Allena, Cafe Society

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić/PIXSELL

Bionic
Reading

U kinu Cinestar Avenue Mall u Zagrebu u srijedu navečer održana je premijera filma Woodyja Allena 'Cafe Society'. Priliku za crveni tepih nisu propustili brojni poznati poput Bojane Gregorić Vejzović, Daniele Trbović, Maje Cvjetković, Marija Petrekovića i Žanamari Perčić sa suprugom Mariom, koja je otkrila što misli na temu bračne nevjere, onu koja vječno inspirira upravo slavnog redatelja Woodyja Allena

Najviše pažnje na jučerašnjoj premijeri privlačila je Žanamari Perčić svojom šarenom haljinom koja je joj savršeno isticala liniju. Zgodna pjevačica u kino je stigla u pratnji supruga Marija. Svaki slobodni trenutak svog boravka u Zagrebu zbog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' te koncertnih obaveza koristi za izlazak na javna događanja.

'Jako mi se mi se svidio film jer inače volim filmove Woodyja Allena te njegove ljubavne zavrzlame koje izgledaju tako simpatično da im ne možeš zamjeriti. Mario i ja smo se samo gledali i poručivali jedno drugome Nemoj da ti nešto slično padne na pamet', smije se pjevačica. Na pitanje što misli o ljubavnim trokutima, kaže da nema potrebe za tim.

'Mariju i meni ljubav cvjeta i nas dvoje vrijedimo za troje', ponosno ističe Žanamari.

Osim nje na premijeru je stigla i Tihana Zrnić koja se rijetko pojavljuje u javnosti, a sinoć je bila vrlo decentna i elegantna. U filmu Woodyja Allena uživala je sa šogoricom Lanom Zrnić, suprugom brata rukometaša Vedrana Zrnića, a u Cinestar je došla i nekadašnja manekenka i loto-djevojka Lana Pavić sa suprugom Markom Kožulom. 

'Cafe Society' ove je godine otvorio filmski festival u Cannesu; ovaj miks komedije i drame smješten je u tridesete godine prošlog stoljeća. U filmu su jučer uživali i drugi poznati poput Daniele Trbović, Ane Majhenić, Anite Juke, Maje Cvjetković Ivane Paradžiković, Marija Petrekovića, Petre Kurtele i mnogih drugih.


Bojana Gregorić Vejzović je uživala u društvu supruga Enesa