OAZA NEMIRA I VRHUNSKE GLAZBE

Zagrebački klub Sax! otvara vrata 17. sezoni

21.09.2015 u 15:14

Bionic
Reading

Kultni zagrebački klub, poznat kao zagrebačka oaza nemira i vrhunske live glazbe u samom centru Zagreba, otvara svoja vrata u petak, 25. rujna i započinje 17. sezonu. Klub Sax! i u novoj sezoni nastavlja bez puno mijenjanja srži programa, uvijek s naglaskom na dobru i kvalitetnu muziku, s puno novih gostiju i izvođača, jazza, bluesa, rocka, popa te, iako već šesnaest godina dosljedni, pritom trudeći se da nikad nije isto

Klub priprema veliki broj glazbenih gostovanja i niz drugih iznenađenja, a novu sezonu i svoja vrata otvara u petak, 25. rujna s programom '#cooganje @Sax!' i nastupom Žive Legende, a već u subotu Zagrepčane će zabavljati Cry Babies i Solarov u sklopu Rock večeri.

Nakon ljetne stanke, kultni zagrebački klub sa šesnaest godina dugom tradicijom live koncerata rock & jazz glazbe i za nadolazeću sezonu pripremio je nastupe sjajnih glazbenika te raznovrstan program koristeći pri tom svoj najjači adut, a to je glazba uživo. Klub nastavlja sa stalnim glazbenim ciklusom 'Novi hrvatski jazz' čiji je pokrovitelj Grad Zagreb, a uz podršku HDS ZAMP-a i HUZIP-a nastavlja se i ciklus 'Kreativni glazbeni kolektiv' koji omogućava mnogim autorskim bendovima odličnu platformu za njihovo glazbeno stvaralaštvo.

I u nadolazećoj sezoni klub Sax! najavljuje vrhunske koncerte koji su glavna okosnica kluba, a nakon iznimno uspješne prošle sezone u kojoj su klub i po nekoliko dana punili Jinxi, Pipsi, Bare i Majke, Natali Dizdar, Rambo Amadeus, Jacques, Detour, Igor Geržina i mnoga druga poznata glazbena imena, ove godine klub najavljuje i neka nova lica, uz naglasak naravno na vrhunsku glazbu uživo. Rock večeri i ove sezone dio su redovnog programa pa tako već ovaj vikend, 26. rujna, nastupiti rock and roll četverac Cry Babies i njihovi gosti, bend Solarov

Početak jesenskih druženja u Saxu upotpunit će i novi ciklus evenata šarmantnog naziva '#cooganje @Sax!' koji je prepoznala i starija publika te upravo s #cooganjem klub započinje novu sezonu i poziva sve na veliko otvorenje u vikendu koji je pred nama.