OGOLILA DUŠU

Za kim to tako čezne Nina Badrić?

10.05.2013 u 08:29

Bionic
Reading

'Čežnja', naziv je to nove pjesme, prelijepe balade koju ponovno potpisuje Nina Badrić, zajedno s dugogodišnjim suradnikom Antom Gelom, nastavljajući tako seriju uspješnih autorskih pjesama koje su osvojile srca publike ne samo u Hrvatskoj već i diljem regije

Pjesma 'Čežnja' zaokružit će kompilaciju 'Best of' kojom ova izvrsna glazbenica rezimira iznimno uspješno desetljeće karijere, prožeto albumima u zlatnim nakladama i koncertima u svim najvećim regionalnim dvoranama. Ninina dva desetljeća uspješnog djelovanja u glazbi obilježilo je jako puno pjesama. Neke od najuspješnijih naći se na 'Best of', a bogati niz upotpunit će i vrhunski dueti koje je Nina snimala s regionalnim zvijezdama.

'Pjesma 'Čežnja' nastala je još prije godinu dana. Naprosto se dogodila. Ona nije najava novog albuma, već zatvara neko moje poglavlje u proteklim godinama. Iskrena je i vjerujem da će se ljudima svidjeti', kazala je Nina Badrić koja je pjesmu predstavila na 'Tvitomaniji' - regionalnoj konferenciji o društvenim mrežama koja se održava u Novom Vinodolskom, NOVI Spa Hotels&Resort - kamo je pozvana kao jedan od najutjecajnijih tviteraša i vodeća glazbenica u Hrvatskoj.