NIJE MU LAKO

Will Smith se užasava snimanja scena seksa

09.01.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Nema puno žena koje bi ohrabrivale svog supruga da bude što uvjerljiviji u snimanju seksi scena, pogotovo kad je riječ o seksu s rasnom ljepoticom Rosario Dawson. No Jada Pinkett Smith na taj je način, kaže, samo željela zaštiti svoju reputaciju

'Jada mi je rekla da je bolje da je ne osramotim. Rekla je da će žene gledati tu scenu seksa i razmišljati mogu li ja proći ili ne. Zato mi je poručila da se ne suzdržavam u tim scenama i ne sramotim je', pohvalio se Will Smith novinarima prilikom promocije svog novog filma 'Seven Pounds' u kojem mu je partnerica lijepa Rosario Dawson.

Smithu je to bila druga scena seksa u karijeri, a prvu je imao sa suprugom u filmu 'Ali'.

Da je zaista imao tremu prije snimanja seksi scene, potvrdila je i Rosario koja je rekla da su snimanje odgađali tjednima.

'Prošli su tjedni prije nego što smo se poljubili. Scena bi bila na rasporedu snimanja i sve bi bilo spremno, a on bi rekao da ne može to odraditi tu večer te da pričekamo još tjedan dana. Provjeravala sam čak svoj zadah, mirisala se, mislila sam da griješim i odbijam ga na neki način', otkrila je Rosario.