BOJAN JAMBROŠIĆ

'Volim udovoljiti obožavateljicama'

26.11.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon što je žiri showa 'Hrvatska traži zvijezdu' jednoglasno zaključio da je upravo on zaslužio pobjedu te stekao maksimalnu naklonost publike, Bojanu ovih dana izlazi debi album 'Bolji od ljubavi', a i nastupit će po treći put u zagrebačkoj Areni, ovog puta kao gost grupe Backstreet Boys. Dovoljno je to razloga za razgovor s novom velikom hrvatskom zvijezdom

Pjevanjem se počeo baviti u devetoj godini života, postepeno se približavajući svom cilju koji je na neki način ostvario pobjedom u prvoj sezoni showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. Zahvaljujući pobjedi, Bojan je stekao na tisuće obožavateljica i obožavatelja, ali i ono što je njemu daleko važnije - ugovor s diskografskom kućom Dallas Records o objavljivanju debi albuma, koji je snimio zajedno sa svojim mentorom i članom žirija emisije 'Hrvatska traži zvijezdu', Tonyjem Cetinskim.

Bojan Jambrošić sa 24 godine već ima dva nastupa u prepunoj Areni u Zagrebu, samim time i brojnu publiku, tim ljudi koji se brine o njegovoj karijeri, debi album 'Bolji od ljubavi' za eminentnu diskografsku kuću, a čeka ga nastup s Backstreet Boysima. O svemu tome i još koječemu popričali smo s Bojanom u videointervjuu za tportal.