UŽIVANJE IZVAN HRVATSKE

Voditelji putuju: Karmela u Italiji, a Meštar u Kanadi

03.06.2016 u 14:00

Bionic
Reading

Karmela Vukov Colić često i s velikim veseljem putuje, što privatno, što poslovno, sa svojom djecom ili bez njih. Televizijska i radijska voditeljica dvadeset godina povremeno radi kao turistički vodič, vodila je grupe i ture od Europe do Australije i Novog Zelanda, a njezino najnovije putovanje je ono u Italiju te je fotografije svoje nove avanture objavila na Facebooku

'Danas Talijani proslavljaju 70. rođendan Republike Italije. Talijanke imaju i razlog više za slavlje - prije 70 godina su (konačno) dobile pravo glasa. Neradni je dan u cijeloj zemlji. U Milanu se proslavlja bez istaknutih zastava i velikih govora, ali uz puno muzike, sportskih aktivnosti i druženja na otvorenom', napisala je voditeljica. Italiju je Karmela posjetila više puta, no svaki put se iznova veseli susretu s tom zemljom.

Za nju su putovanja luksuz kojeg se ne želi odreći. Karmela govori engleski, talijanski, ruski i portugalski, a svoju ljubav prema putovanjima nastoji prenijeti i na svoju djecu, 11-godišnjeg sina Nou i 22-godišnju kćer Reu. U budućnosti bi željela raditi putopisne reportaže jer bi tako spojila strast prema putovanjima i ljubav prema novinarskom i voditeljskom poslu.

I Karmelin kolega iz emisije 'Dobro jutro Hrvatska' Davor Meštrović svake godine putuje s obitelji. Nerijetko je njihova destinacija Amerika, u kojoj su bili već pet puta. Ove godine su odlučili ići sjevernije i posjetiti Kanadu, a u kojoj su bili i 2010. godine. Otputovali su prekjučer, a Meštar je već objavio nekoliko fotografija iz Toronta.