NAGRADNJAČA

Vodimo vas na premijeru filma 'Putnici ljubavnici'

19.04.2013 u 10:53

Bionic
Reading

Ovog ponedjeljka, 22. travnja u CineStaru Avenue Mall održat će se Iskon premijera najnovijeg filma oskarovca Pedra Almodovara, a mi smo za svoje čitatelje pripremili dvije pozivnice za film!

Tehnički kvar ugrozio je živote putnika na komercijalnom letu 2549. Piloti u suradnji s kontrolorima leta pokušavaju iznaći rješenje. Osoblje u avionu kao i njihov šef su zbilja atipični, barokni likovi koji se u oči sa smrtonosnom opasnošću odlučuju na nevjerojatan potez: uživati što je više moguće i zadnje trenutke provesti kako najbolje umiju. Računica je jednostavna: sve na što se svodi njihov život jesu sex i smrt.

Ovaj film označava sedmu suradnju Pedra Almodovara i Antonia Banderasa, a petu njegovu s glumicom Penelope Cruz. No ovo je prvi Almodovarov film u kojem Cruzova i Banderas glume zajedno.

Mnogo je refererenci na osobni svijet Pedra Almodovara u ovom naslovu: ime aviona je Chavela Blanca, referenca na Pedrovu dragu prijeteljicu, pjevačicu Chavelu Vargas i na jednu od dragih prijateljica Blancu Sanchez. Ime avionske kompanije Peninsula je skraćeno na Pe, nadimak Penelope Cruz.

Kao i obično, malena uloga i u ovom filmu pripala je Augustinu Almodovaru, redateljevu bratu i producentu filma, koji igra kontrolora na aerodromu na samom kraju filma.

Iskon premijera će se održati 22. travnja u CineStaru Avenue Mall s početkom u 20 sati. Dobitnici će ulaznice podizati na porti HoTo tornja, Savska cesta 32 uz predočenje osobnog dokumenta.

Pozivnice su osvojili:

Iva Gašparović
Norma Šafar