NAGRADNJAČA

Vodimo vas na premijeru filma 'Najgora noć u životu'

21.05.2014 u 13:26

Bionic
Reading

29. svibnja u naša kina dolazi film 'Najgora noć u životu' s Elizabeth Banks i Jamesom Mardsenom u glavnim ulogama. Premijera filma održat će se 27. svibnja u kinu Cineplexx Kaptol centar u 20 sati, a mi vam poklanjamo 5x2 ulaznice za premijeru!

Meghan Miles je u svojim tridesetima, uspješna voditeljica vijesti u Los Angelesu koja je na dobrom putu da dobije bolji posao na uglednoj televizijskoj postaji. Kad otkrije da je zaručnik ostavio, u isto vrijeme stiže vijest da nije dobila željeni posao. Da bi je razvedrile, njene najbolje prijateljice vode je u noćni provod.

Dok pije da bi zaboravila svoje muke, Meghan počne koketirati sa šankerom Gordonom. Budi se u Gordonovom stanu – ne može naći telefon ni torbicu, ali koristi njegov fiksni telefon da provjeri poruke na sekretarici. Dobiva poruku od svog producenta da je ponovo u igri za veliko unapređenje, ako stigne u televizijsku stanicu do početka prijenosa u živo. Ne budeći Gordona, Meghan navlači svoju smjelu žutu haljinu od prethodne večeri i izlazi u nepoznati kraj u centru Los Angelesa. Bez novca i dokumenata, ona kreće u niz nezgoda dok pokušava stići u TV stanicu kako bi dobila posao iz snova.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Ina Kašaj
Barbara Žigić
Antonija Kolić
Hrvoje Sedmak
Lana Tolarić