NAGRADNA IGRA

Vodimo vas na jedan od najvećih moto susreta u regiji

05.05.2016 u 16:25

Bionic
Reading

Brzo i žestoko bit će i ove godine na susretu Mega Bikers u Slavonskom Brodu. S utrkama ubrzanja, velikim defileom kroz grad, dvodnevni događaj bogat muzičkim programom jedan je od najvećih u regiji

Prošle godine sudionici utrke ubrzanja doslovce su letjeli i do 300 km/h na utrci koja okupi na tisuće posjetitelja i zaljubljenika u brze i snažne motore. Utrka je svake godine na sve višoj razini, a tome govori i podatak da nastupaju i aktualni prvaci Hrvatske te da se koristi službena mjerna oprema. Vozit će se i ove godine za Prvenstvo Hrvatske, a sam brzinski okršaj počinje 14. svibnja točno u podne na Zapadnoj veznoj cesti. Istoga dana u nešto ležernijem tempu u 17 sati gradom će proći na tisuće motora u velikom defileu u kojemu će sudjelovati većina motoriziranih posjetitelja susreta.

Osim motora, glazba je ono što čini moto susrete toliko posebnim, a ove godine u Slavonski Brod dolaze brojni bendovi koji će nastupati u dvije večeri susreta. U proteklih 12 godina na brodskim susretima nastupilo je oko 50 najvažnijih izvođača rock glazbe na ovim prostorima. I ove godine na jednoj od najljepših lokacija održat će se rock koncerti koji će trajati dva dana, od 13. do 14. svibnja, na kojima će između ostalih nastupiti Majke, Psihomodo pop, Brkovi, Silente, Dječaci i mnogi rock bandovi. Ako i to nije dovoljno u šatorima dobru zabavu garantiraju legendarni brodski DJ-ji.

No nije samo koncertno događanje koje se uvijek odvija na vrhunskom razglasu mamac za posjetitelje. Samo trodnevno događanje odvija se na SRC Poloj, službeno najljepšoj riječnoj plaži u Europi, a udaljenoj jedva 3.000 metara od strogog centra grada. Prostor je idealan za kampiranje i odmor, a navečer za vrhunsku zabavu i provod.

Spoj brzine i žestoke svirke i ove godine zasigurno će privući na tisuće posjetitelja iz okolice i regije na vrhunsku dvodnevnu zabavu. Ulaz na koncerte za bikere je slobodan, a za ostale 60 kuna za oba dana.

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja ulaznice (2 x 2) za koncert, a imena dobitnika ćemo objaviti u četvrtak, 12. svibnja.