EMISIJA BEZVEZE

Vlatka Pokos, Giuliano i Zorica Kondža idu u izolaciju

17.12.2015 u 09:15

Bionic
Reading

U specijalnoj novogodišnjoj emisiji HTV-ova showa BezVeze sudjelovat će troje prijatelja i kolega koji će tri dana živjeti zajedno. Tim gostovanjem Vlatka Pokos nakon dugo se vremena vraća pred kamere državne televizije ispred kojih je i započela svoju karijeru

Nekadašnja pjevačica Srebrnih krila na HTV-u je vodila mnoge zabavne projekte, a gledatelji je se najviše sjećaju po showu Sedma noć gdje joj je suvoditelj bio Mirko Fodor.

Kao dvadesetogodišnju djevojku devedesetih ju je godina zapazila tadašnja urednica HTV-a Ksenija Urličić. Iako nije imala voditeljskog iskustva, Vlatka se pred kamera snašla odlično i ubrzo postala jedno od prepoznatljivih televizijskih lica. Već godinama je ne gledamo na malim ekranima, a u svojim intervjuima voditeljica i pjevačica često ističe koliko joj nedostaje rad na televiziji.


U samoborskoj luksuznoj vili Vlatka će živjeti s Giulianom i Zoricom Kondžom. Iako su dosadašnji kandidati u kući bili šest dana, Vlatka, Giuliano i Zorica zajedno će provesti tri dana jer se radi o specijalnom, novogodišnjem izdanju emisije BezVeze.

Kao svi dosad, i oni će tijekom boravka u kući biti u potpunoj medijskoj izolaciji, pa tako neće imati pristup televiziji, internetu, radiju i mobitelu. No zato će im na raspolaganju biti različite aktivnosti kojima mogu kratiti vrijeme.

U kuću ulaze idući ponedjeljak, a emisija će na malim ekranima biti prikazana 28. prosinca.


Zorica i Giuliano prijatelji su već dugi niz godina, a sada će prvi put živjeti zajedno