'...BABY ONE MORE TIME'

Vjerujete li da je od ovog hita prošlo čak 16 godina?

03.10.2014 u 11:28

Bionic
Reading

Prije 16 godina objavljen je legendarni spot Britney Spears '...Baby One More Time'

Tko bi rekao da je toliko godina prošlo od tog vjerojatno najpoznatijeg Britneyinog spota! Brit je začas postala novi teen idol, a njezin ples u kratkoj suknjici urezao se svima u pamćenje. Ovim je singlom debitirala na glazbenoj sceni u dobi od samo 16 godina.

Pjesma '...Baby One More Time' u listopadu 1998. objavljena je kao singl, a spot u kojem Britney pleše u školskoj uniformi po hodnicima izašao je u studenome iste godine.

'U studiju sam provela oko šest mjeseci radeći na novom materijalu, ali moram reći da mi se nijedna od tih pjesama nije učinila potencijalnim hitom. Kad sam počela raditi s Maxom Martinom u Švedskoj, pustio mi je demo verziju '...Baby One More Time' i odmah sam znala da je to, to. U konačnoj verziji sam unijela nešto svoje', kaže Britney, piše Billboard. Stvar su, osim Martina, producirali Denniz PoP i Rami za Cheiron Productions. Pjesma '...Baby One More Time' nalazi se na istoimenom prvijencu. Taj je singl među jednim od najbolje prodavanih singlova svih vremena, a prodan je u preko 10 milijuna primjeraka.

Pogledajte legendarni videospot Britney Spears: