NAGRADNJAČA

Vikend u Kvartu!

19.04.2012 u 14:41

Bionic
Reading

Veliko proljetno otvaranje kluba Kvart planirano je za petak, 20. travnja kada će biti predstavljen i stalan program petkom - Tulum u Kvartu - nakon kojeg slijede mnoga zanimljiva domaća i regionalna gostovanja te party sa svjetskom DJ superzvijezdom Erolom Alkanom. Za prvi vikend smo pripremili 2x2 ulaznice za svoje čitatelje, i to za 20. i 21. travnja!

20. travanj Tulum u Kvartu predstavlja Radio808 Soundsystem
Prvo izdanje redovitog programa petkom nazvanog 'Tulum u Kvartu' i odmah na početku posebni gosti - Radio808 Soundsystem!
Brojni glazbeni urednici i suradnici našeg najboljeg internet radija, koji su redom i poznati DJ-i zavrtit će prvi u nizu partyja koji nas ovog proljeća očekuju u Kvartu. Preseljenjem u novi prostor u Branimir centru Radio808 napravio je velik korak prema širenju svog glasa. Obostrane simpatije između Radija808 i Kvarta konkretizirane su u obliku nekoliko proljetnih partyja od kojih je prvi baš na početku programa.

21. travanj Indie u Kvartu: Take Me Out vs Dance Department
Poznati zagrebački indie crewovi ukrstit će slušalice i crossfadere u maloj dvorani Kvarta i osigurati vam dovoljno nezavisne muzike za ples do jutra. Take Me Out puni Purgeraj, Dance Deparment puni KSET, zajedno ove talentirane cure i dečki napunit će Kvart.

Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koji datum žele ulaznice.

Po dvije ulaznice za 20. travanj osvojile su:

Ivana Karlović
Teja Knežević

Po dvije ulaznice za 21. travanj osvojile su:

Maja Mehinagić
Kristina Perišić